search-button
cross-out

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα!

Όσα είπε για την απάτη εις βάρος της
Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά: Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε συνέντευξή του  μίλησε για την περιπέτειά του με τα  κιλά  αλλά και για  το  χάπι που του συνέστησε να πάρει ένας γιατρός προκειμένου  να απαλλαγεί γρήγορα από το περιττό βάρος.

Σήμερα στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά, με αφορμή όσα εξομολογήθηκε  ο Γρηγόρης για τα κιλά του, μίλησε για την διαδικτυακή απάτη εις βάρος της με προϊόντα για απώλεια βάρους.

“Συνεχίζουν να μπλέκουν το όνομα μου σε τέτοια θέματα. Δεν έχω ποτέ μα ποτέ πάρει χάπια, ροφήματα που χάνουν κιλά. Ποτέ! Δεν έχω κάνει καμία συνεργασία! Απλώς κάποιοι επιτήδειοι μένουν σε αυτό, επειδή είχα πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και τα έχασα. Μου στέλνουν πολλοί μηνύματα και σε όλους απαντώ ότι είναι απάτη. Όλα αυτά τα σκευάσματα. Έχουν φωτογραφίες που κλαίω από διάφορες εκπομπές, συνεντεύξεις που δεν έχω δώσει ποτέ. Εάν κάτι ισχύει θα το ακούσετε από την εκπομπή εδώ στον ANT1 ή μέσα από τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram. Όλα τα άλλα είναι απλώς επιτήδειοι που θέλουν να σας κλέψουν τα λεφτά ή να κάνουν κακό στην υγεία σας”, τόνισε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr