search-button
cross-out

Ξεσπούν τα θύματα του μαζικού Revenge Porn: «Ανέβασε το βίντεο όταν χωρίσαμε. Τι θα πω στους γονείς μου;»

Έχουν διαρρεύσει προσωπικές στιγμές 141 γυναικών!
Ξεσπούν τα θύματα του μαζικού Revenge Porn: «Ανέβασε το βίντεο όταν χωρίσαμε. Τι θα πω στους γονείς μου;»

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας με την υπόθεση revenge porn, όπου μέσω ενός λινκ που περιλαμβάνει 1.000 περίπου βίντεο και φωτογραφίες, διέρρευσαν  μέσω ειδικής εφαρμογής αποστολής ηλεκτρονικών αρχείων, προσωπικές στιγμές δεκάδων γυναικών!

Για το δράμα που βιώνουν τα κορίτσια που ήρθαν αντιμέτωπα με τον χειρότερό τους εφιάλτη, αλλά και για το πώς θα «ξετυλιχτεί» το κουβάρι των δραστών που κρύβονται κυριολεκτικά πίσω από αυτό, μιλούν τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικές Αρχές. «Το σοκ που μπορεί να προκαλέσει σε μία γυναίκα δεν περιγράφεται. Είναι μικρή η πόλη, είναι ντροπιαστικό όχι μόνο για μένα, αλλά και για τους γονείς μου! Όταν βρισκόμασταν -με πρώην σύντροφο-, κάποιες φορές μου είχε ζητήσει να τραβήξουμε βίντεο και όταν του είπα να χωρίσουμε μετά από έναν μήνα δημοσιεύτηκαν τα βίντεο! Θα κινηθώ νομικά, δεν ξέρω αν έχει νόημα, γιατί και παλιότερα που είχα πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να βρω μία λύση να σταματήσει ο διασυρμός που γίνεται» λέει μεταξύ άλλων ένα θύμα.

«Είναι ντροπιαστικό»
Η δεύτερη κοπέλα είναι 24 ετών όπως είπε και είδε τα βίντεο στην εφαρμογή. Τα έδωσε πρώην σύντροφός της: «Του είχα εμπιστοσύνη και τα έστειλα. Τώρα τι θα πω στους γονείς μου που σίγουρα θα το μάθουν; Ντρέπομαι πάρα πολύ. Με ενημέρωσε για την ύπαρξη αυτού του υλικού ένας φίλος μου. Λέγοντάς μου ότι το είχε δει και ότι… ήμουν μέσα σε αυτό»! Η κοπέλα όσο μιλούσε έκλαιγε συνεχώς. Δεν μπορούσε να μιλήσει, αφού στη σκέψη της βρισκόταν συνεχώς αυτό που είχε πάθει από τον πρώην της. Μία τρίτη κοπέλα, η οποία είναι επιστήμονας και είχε στείλει κάποιες φωτογραφίες στον πρώην σύντροφό της, θα κινηθεί νομικά απέναντί του. Ήδη ανέθεσε την υπόθεση σε δικηγόρο! Στο μεταξύ το συγκεκριμένο «cloud» κατέβηκε άρον άρον από το mega play. Όμως εκτιμάται ότι αρκετοί έχουν σώσει στο κινητό τους το αρχείο με τα εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες.

Βίντεο ακόμα και μέσω… messenger!
Κάποια από αυτά τα βίντεο είχαν σταλεί και μέσω messenger σε πολλούς παραλήπτες, κάτι που σημαίνει ότι η διαπόμπευση κάποιων από τα 141 κορίτσια έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις. Αναμένεται φυσικά η παρέμβαση των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών της Πάτρας ώστε να δοθεί «τέλος» στην απίστευτη περιπέτεια που ζουν δεκάδες νεαρές στην πόλη.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr