search-button
cross-out

Κτηνοτρόφος αντικρίζει τα πνιγμένα πρόβατά του- Bίντεο με πολύ σκληρές εικόνες

Εικόνες απόγνωσης...
Κτηνοτρόφος αντικρίζει τα πνιγμένα πρόβατά του- Bίντεο με πολύ σκληρές εικόνες

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που αφήνει πίσω της η θεομηνία, η οποία πλήττει από τις αρχές της εβδομάδας την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Με τις ανθρώπινες απώλειες να έχουν ήδη φτάσει τις δέκα, σημαντικές είναι οι απώλειες και για τους γεωργούς και κτηνοτρόφους, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Κάμπου.

Σε ένα σκληρό και σοκαριστικό βίντεο, ένας κτηνοτρόφος βρίσκεται στον χώρο φύλαξης των προβάτων του για να εκτιμήσει τη ζημιά, και έρχεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα: δεκάδες από αυτά έχουν πνιγεί και κείτονται στο έδαφος, ενω μόλις δέκα κατάφεραν να μείνουν ζωντανά και να διασωθούν.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Αυτή είναι η περιουσία μας… Απεγκλωβίσαμε 10 ζωντανά που απέμειναν… Κοιτάχτε πώς έγιναν… Είναι το τέλος μας αυτό, με πόση δύναμη να ξανασηκωθείς… κοιτάξτε πού είναι το νερό ακόμα….» λέει με σπασμένη φωνή ο κτηνοτρόφος, την ώρα που περνά ένα σκαπτικό μηχάνημα, μεταφέροντας απεγκλωβισμένους κατοίκους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr