search-button
cross-out

Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Ταυτοποιήθηκαν και ταξιδεύουν για Αυστραλία και Ιταλία τρία νεογέννητα

Η συγκλονιστική ιστορία των πρώτων ταυτοποιημένων γονέων με παρένθετη μετά τις συλλήψεις για εμπορία βρεφών
Κύκλωμα εμπορίας βρεφών: Ταυτοποιήθηκαν και ταξιδεύουν για Αυστραλία και Ιταλία τρία νεογέννητα

Το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να βγει από το Νοσοκομείο Χανίων και να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αυστραλία, ένα βρέφος πέντε ημερών, μαζί με τους βιολογικούς του γονείς που το απέκτησαν με παρένθετη μητέρα, μέσω συμφωνίας με την κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής των Χανίων που ελέγχεται για υπόθεση εμπορίας βρεφών και παράνομων υιοθεσιών.

Πρόκειται για το πρώτο από τα εννέα συνολικά νεογέννητα που καταφέρνει να πάρει εξιτήριο ενώ – σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr – εκκρεμούν εξετάσεις DNA και άλλων ζευγαριών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική!

Το ζευγάρι από την πρώτη μέρα αποκάλυψης της υπόθεσης, μέσα από έναν μαραθώνιο συνεννοήσεων με την Αυστραλιανή πρεσβεία στην Αθήνα και τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της χώρας μας, προχώρησε στην διαδικασία που τους υποδείχτηκε προσκομίζοντας τα έγγραφα της συμφωνίας τους ενώ παράλληλα υποβλήθηκε σε τεστ DNA για να αποδειχθεί ότι το έμβρυο είναι όντως δικό τους.

Τα αποτελέσματα του τεστ τα παρέλαβαν την Παρασκευή και αμέσως μετά το Νοσοκομείο Χανίων καθ’ υπόδειξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, προχώρησε στην έκδοση εξιτηρίου τόσο για το μωρό που νοσηλευόταν στην Μονάδα Νεογνών όσο και για την λεχώνα, μια παρένθετη μητέρα Γεωργιανής καταγωγής.

Στο μεταξύ, στα Χανιά βρίσκεται και δεύτερο ζευγάρι από την Αυστραλία αναζητώντας το μωρό τους ενώ η υπόθεση είναι τόσο μεγάλη για τις Αυστραλιανές Αρχές που εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα έχουν αποστείλει συνεργεία για να καλύπτουν με ζωντανές συνδέσεις τις εξελίξεις για την υπόθεση!

Στο νοσοκομείο Χανίων παραμένουν νοσηλευόμενες τέσσερις λεχώνες και δύο επίτοκοι αλλά και οκτώ μωράκια. Ανάμεσα τους είναι το βρέφος που είχαν μαζί τους οι δύο συλληφθείσες στο Αεροδρόμιο και το οποίο προορίζονταν για ιδιωτική υιοθεσία έναντι αμοιβής με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές. Το συγκεκριμένο μωρό, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr το διεκδικεί η γυναίκα που το γέννησε, η οποία υποστηρίζει ότι είναι παιδί εκείνης και του συντρόφου της το οποίο αναίτια της είχε αφαιρεθεί.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr