search-button
cross-out

Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα η «Μαρία» – Πέντε ελεύθεροι ανάμεσά τους ο tatoo artist

Η 25χρονη Μαρία φέρεται να είναι και η αρχηγός στο κύκλωμα μαστροπείας που ωθούσε στην πορνεία ανήλικες κοπέλες
Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα η «Μαρία» – Πέντε ελεύθεροι ανάμεσά τους ο tatoo artist

Προφυλακιστέα κρίθηκε την Παρασκευή η 25χρονη φερόμενη αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που ωθούσε στην πορνεία ανήλικες κοπέλες.

Για την υπόθεση εξώθησης στην πορνεία νεαρών κοριτσιών απολογήθηκαν σήμερα ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας άλλοι πέντε κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο σύντροφος της 25χρονης, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν ανά περίπτωση βαρύτατα αδικήματα μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην πλειοnότητά τους οι κατηγορούμενοι φέρεται πως να αρνήθηκαν τις κατηγορίες.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο 55χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης τατουάζ, μια 21χρονη και ένας 36χρονος.

Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλάβει έξι άτομα, που φέρεται να είναι μέλη της σπείρας, στην οποία ηγετικό ρόλο είχε η 25χρονη από τον Ασπρόπυργο.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από τους διωκόμενους στην υπόθεση είχαν κατηγορηθεί για συμμετοχή και σε άλλο κύκλωμα μαστροπείας που είχε αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο.

Η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να ερευνά την υπόθεση, κατόπιν καταγγελίας μιας 22χρονης τον Οκτώβριο, όταν η γυναίκα ενημέρωσε την αστυνομία πως η κατά πέντε χρόνια νεότερη αδελφή της πήγαινε σε ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην Αθήνα και στη Γλυφάδα.

Περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς η 17χρονη κοπέλα έφευγε συχνά από το σπίτι τα βράδια, ενώ στο κινητό της είχε διαβάσει συνομιλίες της στο Instagram με έναν άνδρα ονόματι «Βαγγέλη», με τον οποίον συζητούσαν την επ’ αμοιβή ερωτική συνεύρεσή τους σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό.

Η ίδια γυναίκα ήταν αυτή που υπέδειξε την 25χρονη ως το άτομο που εξώθησε την αδελφή της στην πορνεία, φέρνοντάς τη σε επαφή με έναν άνδρα από την πλατεία Βάθης με το όνομα «Αλέκος» που «πλήρωνε για να βλέπει γυμνά ανήλικα κορίτσια».

Οι τηλεφωνικοί αριθμοί των δύο ανδρών δόθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ. από την 22χρονη.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr