search-button
cross-out

Kυνηγητό στη Βόνιτσα για τη σύλληψη επιδειξία που παρενοχλεί ανήλικα παιδιά

Ο επιδειξίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, δρα συνήθως τις απογευματινές ώρες σε κοινή θέα στην παραλία όπου κυκλοφορούν πολλά παιδιά, αλλά και στις γειτονιές όπου παίζουν ανέμελα
Kυνηγητό στη Βόνιτσα για τη σύλληψη επιδειξία που  παρενοχλεί ανήλικα παιδιά

Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί του τμήματος Ακτίου- Βόνιτσας για να εντοπίσουν έναν κάτοικο της Βόνιτσας, για τον οποίο υπάρχουν μαρτυρίες ότι παρενοχλεί ανήλικα παιδιά στην παραλία και σε στενά δρομάκια, επιδεικνύοντάς τους προκλητικά τα γεννητικά του όργανα!

Ο επιδειξίας, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, δρα συνήθως τις απογευματινές ώρες σε κοινή θέα στην παραλία όπου κυκλοφορούν πολλά παιδιά, αλλά και στις γειτονιές όπου παίζουν ανέμελα. Μάλιστα, φέρεται ότι δεν διστάζει να ξεγυμνώνεται μπροστά τους ή να τους κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Όταν στο πεδίο της δράσης του βρίσκονται οι γονείς των παιδιών, φροντίζουν να τον απομακρύνουν και σε πολλές περιπτώσεις έχουν καλέσει την Αστυνομία, όμως ο επιδειξίας καταφέρνει να εξαφανίζεται πριν φτάσουν οι άνδρες του τοπικού τμήματος, οι οποίοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr