search-button
cross-out

Κυψέλη: Ο 7χρονος Ανδρέας σήμερα θα είχε γενέθλια-“H γειτονιά άκουγε, οι τιμωρίες ήταν συνεχείς”

Ο αυτεπάγγελτα διορισμένος συνήγορος του Πολωνού, που ομολόγησε τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα στην Κυψέλη μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην αδιαφορία των Αρχών αλλά και στο γεγονός πως σήμερα ο μικρός Ανδρέας θα είχε γενέθλια.
Κυψέλη: Ο 7χρονος Ανδρέας σήμερα θα είχε γενέθλια-“H γειτονιά άκουγε, οι τιμωρίες ήταν συνεχείς”

«Ο αδικοχαμένος Ανδρέας, που σήμερα θα είχε γενέθλια, πήγαινε σχολείο και ξαφνικά η μητέρα του τον κράτησε σπίτι και τον απομάκρυνε από το σχολείο. Ποια είναι η αντίδραση των Αρχών» δήλωσε ο Αλέξης Φίλιος και τόνισε ότι είναι σε δύσκολη θέση μια και το Δικαστήριο του ανέθεσε την υπόθεση της δολοφονίας του παιδιού στην Κυψέλη.

Όπως είπε ο σύντροφος της μητέρας «ισχυρίστηκε ότι δεν έβαζε στο παιδί μονωτική ταινία, αλλά χαρτοταινία, και το έβαζε στον τοίχο, νηστικό, και την συγκεκριμένη ημέρα άκουσε έναν γδούπο και είδε τον μικρό πεσμένο. Προσπάθησε να τον ανανήψει, αλλά δεν τα κατάφερε» και πρόσθεσε με νόημα, «τα συμπεράσματα δικά σας».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πολωνού δράστη της αποτρόπαιης δολοφονίας του ανήλικου παιδιού στην Κυψέλη «η κακοποίηση και οι συνεχείς τιμωρίες είναι γεγονός».

«Η γειτονιά άκουγε…»
Μίλησε για την αδιαφορία των Αρχών και της γειτονιάς μπροστά στο κακοποιητικό περιβάλλον που ήταν γνωστό σχεδόν σε όλους: «Η γειτονιά άκουγε, στο σχολείο (τα παιδιά) δεν πήγαιναν, κακοποιήσεις…».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε κρύψει τα οστά του παιδιού για πέντε χρόνια μέσα σε εργαλειοθήκη, σημείωσε πως δεν θέλει να αναφερθεί στις «φρικιαστικές λεπτομέρειες».

«Αυτά τα φρικιαστικά και απεχθή δεν πρέπει να ακούγονται. Αυτά είναι ομολογημένα», τόνισε.

Ο ίδιος σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και το αν ο δράστης έχει κατηγορήσει για το έγκλημα τη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα, λέγοντας ότι η συνυπευθυνότητα είναι έμμεση.

«Σε ένα δώμα 12 τ.μ., χωρίς χώρισμα, ζούσαν τέσσερα άτομα», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε πως τα πάντα ήταν γνωστά σε μέλη της οικογένειας: «Δεν μπορεί να λέει ότι ήταν στον υπολογιστή και δεν ήξερε τι συνέβαινε».
Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr