search-button
cross-out

Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που στραγγάλισε ο σύζυγός της

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από τη δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από τον 40χρονο σύζυγό της.
Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που στραγγάλισε ο σύζυγός της

Ακόμη μία γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα, με θύμα αυτή τη φορά μια 36χρονη γυναίκα την οποία έπνιξε με τα χέρια του ο 40χρονος σύζυγός της. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας στον Βλαχιώτη Λακωνίας, την ώρα που τα δυο τους παιδιά (αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών) κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του.

Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Λακωνία: «Δεν είχαν δώσει δικαιώματα για αρνητικά σχόλια»

Το Newsbomb.gr μίλησε το πρωί της Δευτέρας με τον κ. Γιάννη Κουτσοθεοδωρή, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη, για το τραγικό περιστατικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουτσοθεοδωρής το ζευγάρι ζει στην περιοχή του Βλαχιώτη τα τελευταία τρία χρόνια χωρίς να έχει δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

«Οι άνθρωποι είναι εργάτες γης. Δούλευαν συνεχώς και σπάνια έβγαιναν στο χωρίο. Δεν ήταν πολύ κοινωνικοί. Το τελευταίο διάστημα στο χωριό ζει και ο αδερφός της άτυχης γυναίκας, που πήρε από χθες τα παιδιά. Κανείς δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου».

Λακωνία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.

Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr