search-button
cross-out

Λακωνία: Συνέλαβαν ανήλικα παιδιά επειδή έπαιζαν μπάλα στο χωριό!

Κάτοικοι του χωριού κατήγγειλαν τα παιδιά για... συνωστισμό
Λακωνία: Συνέλαβαν ανήλικα παιδιά επειδή έπαιζαν μπάλα στο χωριό!

Τον μπελά τους από έναν συγχωριανό τους που φαίνεται ότι τρέμει τον κορωνοϊό βρήκαν τα παιδιά του χωριού Παρόρι του Δήμου Μυστρά στη Λακωνία, που πήγαν με τα ποδήλατά τους να παίξουν μπάλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της κοινότητας.

Ο κάτοικος του χωριού, που ο πληθυσμός του μετά βίας ξεπερνάει τα 300 άτομα, δεν δίστασε να ειδοποιήσει το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης και να υποβάλλει καταγγελία για συνωστισμό και παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του ιού! Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής έφτασαν στο χωριό οι αστυνομικοί.

Οι ανήλικοι ηλικίας 12 ως 15 χρόνων οδηγήθηκαν με τα… ποδήλατά τους στο τμήμα Σπάρτης, που απέχει πέντε χιλιόμετρα, καταγράφηκαν τα στοιχεία τους και ειδοποιήθηκαν οι γονείς τους στους οποίους έγιναν συστάσεις και υπέγραψαν για να παραλάβουν τα παιδιά, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Ανηλίκων Σπάρτης, αλλά δεν έγινε γνωστό αν επιβλήθηκαν πρόστιμα στους πιτσιρικάδες.

*Φωτογραφία αρχείου

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr