search-button
cross-out

Λάρισα-Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε άνδρα που «έσπασε» στο ξύλο τη σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Η 43χρονη του ζήτησε να χωρίσουν και την ξυλοκόπησε άγρια - Οι γείτονες που άκουσαν τι συνέβαινε, κάλεσαν την Αστυνομία
Λάρισα-Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε άνδρα που «έσπασε» στο ξύλο τη σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο

Για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας παραπέμπουν οι Εισαγγελικές Αρχές τον επιχειρηματία από την Λάρισα, που σήμερα τα ξημερώματα ξυλοκόπησε βάναυσα τη 43χρονη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να τη στείλει με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, όταν ο άνδρας που είναι γνωστός στην πόλη για την επιχειρηματική δραστηριότητά του, άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του, εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας. Ο λόγος, κατά τις ίδιες πηγές, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο είχαν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή, ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα. Η γυναίκα αναμένονταν να χειρουργηθεί. Η κράτηση του συζύγου συνεχίζεται. Ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος τα δύο παιδιά δεν ήταν στο σπίτι, ενώ θα επιληφθεί ψυχολόγος για τη στήριξή τους.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr