search-button
cross-out

Λάρισα: Ισόβια για τη δολοφονία του εραστή της γυναίκας του – Αυλαία στο ανατριχιαστικό έγκλημα

Το έγκλημα πάγωσε τη Λάρισα και ολόκληρη τη χώρα. Η δολοφονία του νεαρού αποκαλύφθηκε τυχαία από ένα βοσκό που βρήκε απανθρακωμένη τη σορό του…
Λάρισα: Ισόβια για τη δολοφονία του εραστή της γυναίκας του – Αυλαία στο ανατριχιαστικό έγκλημα

Η δολοφονία του 21χρονου είχε συνταράξει τη χώρα πριν από 7 χρόνια. Όταν ο σύζυγος της πέτρας του σκανδάλου, όπως αποδείχθηκε σκότωσε και έβαλε φωτιά στη σορό του εραστή της γυναίκας του. Με το έγκλημα να αποκαλύπτεται λίγες μέρες μετά και τους αστυνομικούς να συνθέτουν τα κομμάτια στο παζλ της υπόθεσης.

Ο κατηγορούμενος όπως και στην ανακριτική διαδικασία στη Λάρισα, παραδέχθηκε την πράξη και τόνισε μεταξύ άλλων πως ό,τι έκανε το έκανε εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Ανέφερε πως οδηγήθηκε σε αυτήν την πράξη μετά από ανάρμοστη συμπεριφορά του θύματος γιατί «είχε ερωτικές επαφές με τη γυναίκα μου. Δεν το είχα προσχεδιάσει» κατέληξε αφού ισχυρίστηκε πως νωρίτερα είχε προηγηθεί συμπλοκή μεταξύ τους.

Ήταν βράδυ της 23ης Ιουλίου 2015, όταν η απανθρακωμένη σορός ενός 21χρονου άνδρα εντοπίστηκε τυχαία από έναν βοσκό στην Αγιά στη Λάρισα. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σε απόμερο χωματόδρομο κοντά στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στην Αγιά, ενώ είχε επιχειρηθεί να καεί το άψυχο σώμα του προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη.

Όπως θεώρησαν αρχικά οι Αρχές αλλά και ομολόγησε στην συνέχεια ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας, ο 21χρονος Ντάνιελ είχε πέσει νεκρός από το χέρι του συζύγου της ερωμένης του.

Η κάθειρξη για τον 37χρονο οικοδόμο είναι ισόβια για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr