search-button
cross-out

Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες των παιδιών - Για σκευωρία μιλά ο προπονητής που κρίθηκε προφυλακιστέος
Λασίθι: Προφυλακίστηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών

Στις καταγγελίες του τα παιδιά περιγράφουν τις σοκαριστικές καταστάσεις που βίωσαν κατά τη διάρκεια προπονήσεων. Με χαστούκια κατά τη διάρκεια προπονήσεων, τον ίδιο να τους πατάει στα πόδια για τιμωρία όπως έλεγε όταν δεν έκαναν αυτά που τους ζητούσε και να προσπαθεί όπως τονίζουν να ικανοποιήσει με κάθε ευκαιρία τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Μιλώντας στο Live Νews μία 20χρονη περιγράφει τον «Γολογοθά» που βίωσε.
Η κοπέλα διευκρίνισε ότι πλήρωνε κανονικά τα δίδακτρα της και ήταν αναμενόμενο ότι ο προπονητής θα αρνιόταν τα πάντα.

«Όταν ξεκίνησα ήταν Ιούνιος του 2017. Ήμουν 15 χρονών, δεν τα είχα κλείσει καν… Ένα μήνα μετά που ξεκινήσαμε προπονήσεις σταμάτησαν όλα τα παιδιά λόγω της βαρβαρότητας της προπόνησης. Εμένα μου άρεσε αυτή η βαρβαρότητα, αλλά δεν πίστευα ότι θα με έβαζε να κάνω σπαγγάτο όχι μέχρι εκεί που μπορώ, αλλά μέχρι εκεί που θέλει αυτός, για να έρθει από πίσω μου να με αγκαλιάσει, να με πιάσει από τη μέση και να κάνει το γοφό του μπροστά πίσω από την πίσω μου πλευρά».

Η 20χρονη εξήγησε πως αποφάσισε να μιλήσει ένα χρόνο αργότερα. «Κατά τη διάρκεια του μασάζ είχε πιάσει το χέρι μου και το έβαλε στο μόριό του», αποκάλυψε στο MEGA η 20χρονη.

«Κάθε φορά που ερχόταν κάποιος απομάκρυνε το χέρι του, λες και μιλούσαμε απλά. Και πάλι δεν είχα πονηρευτεί… Μια φορά στο αυτοκίνητό του μου ζήτησε να του κάνω στοματικό. Όχι απλά του αρνήθηκα, του είπα “δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα”».

Ο 46χρονος προπονητής μιλώντας στην ίδια εκπομπή αρνείται τα πάντα και μιλάει για σκευωρία που στόχο έχει την επαγγελματική του εξόντωση.

«Οι αστυνομικοί ήρθαν, έλεγξαν τα κινητά μου, τα λάπτοπ, τα πάντα. Δεν έχω μπει ποτέ σε τέτοιες σελίδες. Είναι μία παλιά μου μαθήτρια που έφυγε δυσαρεστημένη από το γυμναστήριο, γιατί είχαμε οικονομικές ανταλλαγές, τις οποίες δεν είχε εξοφλήσει τους μήνες της και έφυγε δυσαρεστημένη από εμένα, γιατί της είπα να ξοφλήσει τους μήνες της και τα λοιπά, και τώρα βρίσκεται σε σύλλογο ανταγωνιστή μου», δήλωσε ο προπονητής στο MEGA.

Όπως λέει, τα παιδιά έγιναν πιόνια από ορισμένους που έστησαν με προσοχή το σχέδιο, χωρίς ο ίδιος να περιμένει, να γνωρίζει και να καταλάβει το παραμικρό.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr