search-button
cross-out

Λέσβος: Η τραγική ιστορία 25χρονης που κρύφτηκε σε δάσος με τον αδερφό της και βρέθηκε νεκρή

Ανάστατη η Λέσβος από τον θάνατος της γυναίκας σε δάσος του νησιού. Η νεαρή πρόσφυγας είχε φτάσει στην Ελλάδα, μαζί με άλλα 25 άτομα…
Λέσβος: Η τραγική ιστορία 25χρονης που κρύφτηκε σε δάσος με τον αδερφό της και βρέθηκε νεκρή

Το ταξίδι για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα και την Ευρώπη, την βρήκε αρχικά μεσοπέλαγα και στη συνέχεια, κάτω από άθλιες συνθήκες σε ένα δάσος της Λέσβου. Η νεαρή πρόσφυγας δεν άντεξε στις κακουχίες. Είχε δίπλα της, τον αδερφό της που δυστυχώς δεν κατάφερε να αποτρέψει το μοιραίο. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και στη συνέχεια άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι ακόμα μίας δραματικής ιστορίας.

Η νεαρή πρόσφυγας από την Αφρική, εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αγριλιας νότια του αεροδρομίου της Μυτιλήνης. Όπως έγινε γνωστό είχε έρθει με 25 ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων και ο αδελφός της. Όλοι μαζί κρύφτηκαν στο δάσος όπου μάλλον λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε περάσει αρχικά στην Τουρκία και κάποια στιγμή, το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να κάνει το ταξίδι προς την Ελλάδα. Όλοι κατάφεραν να φτάσουν, αλλά τα ακόμα πιο δύσκολα ήταν μπροστά της. Φοβισμένη και εξαντλημένη, κρύφτηκε σε δάσος.

Στο μυαλό τους, είχαν όλοι την ίδια σκέψη. Να περάσουν οι πρώτες μέρες που θεωρούσαν κρίσιμες, για να μην συλληφθούν και στη συνέχεια να κάνουν το επόμενο βήμα. Στόχος όλων, το πολυπόθητο ταξίδι στην κεντρική Ευρώπη. Εκεί, όπου όπως τους έλεγαν οι διακινητές, όλα τους τα προβλήματα θα λυθούν και η ζωή τους, θα ξεκινήσει από μια νέα βάση.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για ιατροδικαστική εξέταση.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr