search-button
cross-out

Λέσβος: Νέες πληροφορίες πίσω από την εξαφάνιση μητέρας 3 παιδιών – Τα σημεία που προβληματίζουν

Σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας στο Πλωμάρι. Η Λέσβος περιμένει τα νέα από την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται. Η 34χρονη γυναίκα παραμένει για ακόμα μια μέρα αγνοούμενη…
Λέσβος: Νέες πληροφορίες πίσω από την εξαφάνιση μητέρας 3 παιδιών – Τα σημεία που προβληματίζουν

Ένα πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει τις συνθήκες πίσω από την εξαφάνιση της νεαρής μητέρας. Η Λέσβος και το Πλωμάρι, συζητούν τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, με τον σύζυγο της αγνοούμενης να δέχεται ερωτήσεις. Όπως έχει πει, δήλωσε πρώτος στην αστυνομία τα όσα έγιναν και ξεκίνησαν οι έρευνες. Οι Αρχές χτενίζουν μια σειρά από περιοχές στο νησί που είναι πιθανό να βρίσκεται η 34χρονη, καθώς φαίνεται πως έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έφυγε από το νησί με κάποιο πλοίο.

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για την ανεύρεση της 34χρονης γυναίκας Ρουμανικής καταγωγής και μητέρας τριών παιδιών από την κοινότητα Μεγαλοχωρίου της επαρχίας Πλωμαρίου, τα ίχνη της οποίας αγννούνται από την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου αργά το βράδυ. Την εξαφάνιση δήλωσε στις 11 Νοεμβρίου, ο 35χρονος Ρουμανικής καταγωγής σύντροφός της, στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου.

Ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, η γυναίκα, σύμφωνα με τις αναφορές του συντρόφου της και τα όσα κατέθεσε στην αστυνομία όταν δήλωσε την εξαφάνιση, βρισκόταν έξω από το σπίτι. Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε όπως είπε, δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε εξαφανιστεί άλλες 3 με 4 φορές στο παρελθόν τόσο στη Λέσβο όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια όσο και στη Ρουμανία που διέμενε στο παρελθόν με την οικογένειά της. Τα προηγούμενα περιστατικά εξαφάνισης δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από μερικές ημέρες.

Ένα άλλο αρκετά περίεργο σημείο στην υπόθεση το οποίο ερευνούν με αρκετή προσοχή οι αστυνομικές αρχές χωρίς να δίνουν στοιχεία, είναι η μεταφορά στο νοσοκομείο της κόρης του ζευγαριού από το θείο της ο οποίος ισχυρίσθηκε ότι το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι.

Ωστόσο οι μώλωπες που είδαν οι γιατροί ήταν διαφορετικοί από εκείνους που θα είχε αν έπεφτε. Η αστυνομία ενημερώθηκε τότε για το περιστατικό ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο η εξαφάνιση της γυναίκας, λίγες μέρες αργότερα να συνδέεται με τον τραυματισμό του παιδιού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου με τη συνδρομή και δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr