search-button
cross-out

Λήμνος: Καρχαροειδές ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού

Το εν λόγω είδος ψαριού ζει σε βαθιά νερά και εικάζεται πως διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους και ξεβράστηκε στη στεριά
Λήμνος: Καρχαροειδές ξεβράστηκε σε παραλία του νησιού

Στιγμές τρόμου έζησαν το πρωί του Σαββάτου 23 Αυγούστου όσοι λουόμενοι βρέθηκαν στην παραλία του Αϊ Γιάννης στην Πρασσά στη Λήμνο, καθώς ένα ψάρι που μοιάζει πάρα πολύ με καρχαρία ξεβράστηκε στην ακτή.

Καρχαροειδές
Καρχαροειδές

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Λήμνος το ψάρι που ξεβράστηκε είναι ένα μεγάλο ψάρι, το οποίο οι ντόπιοι το ονομάζουν «σαπούνα» και είναι ακίνδυνο για τους ανθρώπους.

Το εν λόγω είδος ψαριού ζει σε βαθιά νερά και εικάζεται πως διαμελίστηκε από προπέλα σκάφους και ξεβράστηκε στη στεριά μόνο το ένα κομμάτι του.

Καρχαροειδές

Η επιστημονική του ονομασία είναι «Εξαμβράγχιος Καρχαρίας» και πρόκειται για προστατευμένο είδος.

Καρχαροειδές
535987824-1365976198869971-7842395708320527629-n.jpg

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

zinapost.gr