search-button
cross-out

Ληστεία στη Rolex: Τους «Ροζ Πάνθηρες» βλέπει η αστυνομία – Ποιο είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της συμμορίας

Και η Interpol στο κυνήγι των δραστών - Η αξία των ρολογιών ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ
Ληστεία στη Rolex: Τους «Ροζ Πάνθηρες» βλέπει η αστυνομία – Ποιο είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της συμμορίας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών των κλεμμένων Rolex στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές ακολούθησαν την εξής διαδρομή: Πέρασαν με μεγάλη ταχύτητα την Σταδίου, με μηχανές, ανέβηκαν την Αμερικής και εξαφανίστηκαν προς την οδό Πανεπιστημίου.

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ακόμα και για τους αποκαλούμενους «ροζ πάνθηρες».

Οι «ροζ πάνθηρες» είναι μία συμμορία που έχει τις ρίζες της από την Γιουγκοσλαβία, σε μία παλιά πόλη. Πρωτοεμφανίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’80, στην Ποντγκόριτσα. Έκαναν μία μεγάλη ληστεία στην Στοκχόλμη, όπου είχαν ληστέψει 50 πανάκριβα, πολυτελή, ρολόγια. Ένα από αυτά βρέθηκε τον περασμένο Μάιο στην Αθήνα, και ήταν κλεμμένο.

Οι ληστές, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την έρευνα ήξεραν που θα διοχετεύσουν τα 23 ρολόγια που πήραν, γιατί, επειδή έχουν κάποιον σειριακό αριθμό και είναι εύκολο να εντοπιστεί εάν είναι κλεμμένο κάποιο ρολόι ή όχι. Η αξία των ρολογιών ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η ελληνική αστυνομία έχει ζητήσει τη βοήθεια την Interpol προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να εμπλέκονται οι «Ροζ Πάνθηρες».

Το χαρακτηριστικό στοιχείο της συμμορίας των «Ροζ Πανθήρων» που μπαίνουν σε ακριβά κοσμηματοπωλεία είναι δύο εργαλεία, η βαριοπούλα και το σφυρί.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr