search-button
cross-out

Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών

To θύμα έπεσε νεκρό από πυρά έξω από το σπίτι του
Μαφιόζικη εκτέλεση με θύμα έναν 39χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών

Γνωστός στις Αρχές φαίνεται ότι ήταν ο 39χρονος Χρήστος Χαριλάου, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε έξω από την οικία του, χθες βράδυ στην Παρεκκλησιά.

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, οι έρευνες στη σκηνή επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ το σημείο επισκέφθηκε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας, αξιωματικοί και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού και μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Οι έρευνες, σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, είναι εκτεταμένες και στο «μικροσκόπιο» έχουν τεθεί τις τελευταίες ώρες κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία αξιολογούνται.

Πάντως, οι πρώτες ενδείξεις καταδεικνύουν ότι οι πυροβολισμοί της δολοφονικής ενέδρας ρίφθηκαν από απόσταση κι όχι εξ επαφής, με τις προκαταρκτικές εξετάσεις να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το θύμα δέχθηκε δύο με τρεις πυροβολισμούς στα χέρια, στα πόδια και στο στήθος.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, προκύπτει ότι  το θύμα είχε αποβιβαστεί από το όχημά του και δέχθηκε πυρά στην προσπάθειά του να ανοίξει την πόρτα της οικίας του.

Από τη σκηνή συνελέγησαν τεκμήρια, τα οποία τυγχάνουν επίσης αξιολόγησης, με τον τύπο του όπλου που χρησιμοποιήθηκε να αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τον βαλλιστικό έλεγχο.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυριάκου σημείωσε ότι είναι πολύ νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, ως προς τον αριθμό των δραστών.

Το χρονικό του φόνου

Ο άτυχος 39χρονος είχε μεταβεί σε ταχυφαγείο στη Γερμασόγεια για να πάρει φαγητό για την οικογένειά του και δέχθηκε τα πυρά του δράστη ή των δραστών όταν επέστρεψε στο σπίτι του. Φαίνεται ότι ο δράστης ή οι δράστες γάζωσαν τον Χαριλάου μόλις αυτός εξήλθε του οχήματός του και προσπαθούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα της οικίας του.

Τους πυροβολισμούς άκουσε πρώτη η σύζυγός του, η οποία βγήκε έξω από την οικία και αντίκρυσε τον σύζυγό της να κείτεται στο έδαφος νεκρός.

Στο σημείο έσπευσαν και γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς, με αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν ότι το θύμα ήταν ζωντανό προτού στη σκηνή φτάσει το ασθενοφόρο.

Αυτοψία στη σκηνή και τη σορό του θύματος διενήργησαν η Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

iellada.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr