search-button
cross-out

Μαίρη Χρονοπούλου: Ρέκβιεμ για τη μεγάλη ηθοποιό – Όσα έγιναν στην τελετή αποτέφρωσης στη Ριτσώνα

Η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου έγινε πράξη… Αποτεφρώθηκε στη Ριτσώνα υπό τους ήχους των μελωδιών της Ευανθίας Ρεμπούτσικα.
Μαίρη Χρονοπούλου: Ρέκβιεμ για τη μεγάλη ηθοποιό – Όσα έγιναν στην τελετή αποτέφρωσης στη Ριτσώνα

Σε κλίμα συγκίνησης, στενοί φίλοι και συνεργάτες της Μαίρης Χρονοπούλου παραβρέθηκαν στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου.  Μπροστά από το λευκό φέρετρο ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Χάρης Παπαδόπουλος εκφώνησαν επικήδειους.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η σεμνή τελετή που ήθελε η μεγάλη μας ηθοποιός. Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε ζητήσει από την φίλη της, μουσικό και συνθέτρια, Ευανθία Ρεμπούτσικα, να γράψει για εκείνη ένα μικρό μουσικό ρέκβιεμ και να το παίξει πριν από την αποτέφρωση.

Έτσι και έγινε. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έπαιξε με το κόκκινο βιολί της το ρέκβιεμ που είχε γράψει για την αγαπημένη της φίλη και την συνόδεψε ο Φίλιππος Καλύβας, παίζοντας στο πιάνο που υπάρχει στην αίθουσα τελετών του Αποτεφρωτηρίου.

     

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Αποτεφρωτηρίου Ριτσώνας,  Αντώνης Αλακιώτης, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην ομιλία του στη στιχομυθία που είχε πριν ένα χρόνο με την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία του είχε αναφέρει πως για αυτήν η αποτέφρωση είναι εξαγνισμός.

Φωτογραφίες: Ελληνική Κοινωνία Αποτέφρωσης

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr