search-button
cross-out

Μάνος Δασκαλάκης: Πήγε στην ανακρίτρια για να καταθέσει για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Για δεύτερη μέρα βρίσκεται στα δικαστήρια ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους, το ένα μετά το άλλο μέσα σε 3 χρόνια.
Μάνος Δασκαλάκης: Πήγε στην ανακρίτρια για να καταθέσει για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Αυτή την ώρα ο πατέρας δίνει κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο 30χρονος καταθέτει στο ανακριτικό γραφείο για όσα έγιναν μέχρι τον θάνατο του παιδιού που άφησε την τελευταία πνοή του τον περασμένο Ιανουάριο, έχοντας ήδη βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Ο ίδιος άλλαξε άρδην τη στάση του και σταμάτησε να υποστηρίζει την 33χρονη σύζυγό του, δηλώνοντας σοκαρισμένος με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση. Χθες, φεύγοντας από τα δικαστήρια, είπε ότι τα στοιχεία εναντίον της συζύγου του είναι αδιάσειστα και πως θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο τόσο της πρωτότοκης κόρης του αλλά όσο και των άλλων δύο παιδιών του.

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν την ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του. Αντίστοιχες ερωτήσεις, για την σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από την γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό.

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια «δύσκολη» σχέση με τον 30χρονο, «μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα» όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας.

Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr