search-button
cross-out

Μαρία Μιχαλοπούλου: Μετά το GNTM δεν κυκλοφορούσα έξω μόνη μου

Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου
Μαρία Μιχαλοπούλου: Μετά το GNTM δεν κυκλοφορούσα έξω μόνη μου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε  στο «The 2Night Show» τη Μαρία Μιχαλοπούλου, που έγινε γνωστή και ως «Μαρία η αγρότισσα» στο περσινό GNTM.

Το νεαρό μοντέλο μίλησε  για το σοκ που πέρασε όταν βγήκε από το ριάλιτι μόδας, λόγω του εγκλεισμού, και αποκάλυψε  τους λόγους που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της στον δρόμο.

“Βασικά έμεινα έκπληκτη γιατί οι συγχωριανοί μου, που είναι και σόι μου, ήταν το μεγαλύτερό μου πρόβλημα, γιατί σκεφτόμουν να μην με κουτσομπολεύουν ή μην πουν κάτι στον πατέρα μου. Όταν βγήκα και γύρισα μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Ίσως τους τρέλανε η τηλεόραση…

Πήρα τρεις εβδομάδες αναρρωτική άδεια γιατί έπαθα τεράστιο σοκ. Δεν κυκλοφορούσα έξω μόνη μου. Η ψυχολογία δεν είναι απλή. Ήμουν 5,5 μήνες αποκομμένη από όλα τα πράγματα. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου. Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή φαντασία. Γι’ αυτό χρειάζομαι ψυχολόγο. Το πιστεύω σίγουρα. Όσο και να μιλήσει μια κοπέλα για το GNTM, ακόμα και στην οικογένειά μου, δεν καταλάβαιναν και αυτό δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλον. Η ιστορία προσαρμογής κράτησε τρεις εβδομάδες. Μετά γύρισα στο Ξυλόκαστρο, εκεί ήταν καλύτερα τα πράγματα”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr