search-button
cross-out

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Την βρήκε νεκρή η μητέρα της στο σαλόνι του σπιτιού της

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου από την είδηση του θανάτου της Μαρίτας Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι το πρωί της Δευτέρας.
Μαρίτα Αγγελοπούλου: Την βρήκε νεκρή η μητέρα της στο σαλόνι του σπιτιού της

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν μόλις 43 ετών, ενώ σύμφωνα με το pelop.gr η μητέρα της ήταν αυτή που την εντόπισε νεκρή στο σπίτι της στο Αίγιο.

Η 43χρονη επιχειρηματίας ήταν συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar στο Λόγγο Αιγιαλείας.

Ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος» χτύπησε την πόρτα, ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Όταν μπήκε στο χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις.

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου το τελευταίο διάστημα δεν πήγαινε στο μαγαζί κάθε βράδυ. Έτσι έγινε και το Σαββάτο, με την απουσία της να μην «ξαφνιάζει». Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τους οικείους της.

Πηγή: newsit.gr

Με πληροφορίες από pelop.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr