search-button
cross-out

Μαρκόπουλο: «Της είχα πει να ξεκόψει μαζί του. Οι γιατροί λένε ότι δεν επιστρέφει», σπαράζει η μάνα της 22χρονης

Μια 22χρονη παλεύει για τη ζωή της μετά το ατύχημα όπου το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος έπεσε σε στάση λεωφορείου, στη συνέχεια σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και τσιμεντένια κολώνα ρεύματος στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη.
Μαρκόπουλο: «Της είχα πει να ξεκόψει μαζί του. Οι γιατροί λένε ότι δεν επιστρέφει», σπαράζει η μάνα της 22χρονης

Από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Μαρκόπουλο, ο οδηγός έχασε τη ζωή του, ενώ η 22χρονη τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η μητέρα της 22χρονης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, περιέγραψε την κατάσταση ως κρίσιμη, αναφέροντας ότι οι γιατροί της είπαν ότι δεν υπάρχει ελπίδα επιστροφής.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν».

Ενώ για τον 27χρονο φίλο της δήλωσε πως «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr