search-button
cross-out

«Μας περίμενες να σε βρούμε…»: Θρήνος για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη που «έσβησε» αβοήθητος – Άφησε πίσω του 2 παιδιά

Ο 46χρονος ΕΚΑΒίτης έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του, στην περιοχή του Προυσού Ευρυτανίας, σκορπώντας θλίψη στις τοπικές κοινωνίες Αγρινίου και Καρπενησίου.
«Μας περίμενες να σε βρούμε…»: Θρήνος για τον 46χρονο ΕΚΑΒίτη που «έσβησε» αβοήθητος – Άφησε πίσω του 2 παιδιά

Ειδικότερα, ο Θοδωρής Τσώνης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη ζωή του χθες, Σάββατο, τα ξημερώματα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και ενώ κινούνταν επί της Προυσού – Αγρινίου, έπεσε με τη μηχανή του σε γκρεμό.

Ο άτυχος άνδρας κατάφερε να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, αλλά δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή θέση του. Η σύζυγός του ειδοποίησε τις Αρχές και ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή του. Λίγο πριν τις 8 το πρωί βρέθηκε, αλλά, δυστυχώς, δεν βρισκόταν στη ζωή.

Το τροχαίο δυστύχημα έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, αλλά και τους φίλους και συναδέλφους του στο ΕΚΑΒ στο Καρπενήσι, που είχε σημαντική προσφορά.

Ο 46χρονος Θοδωρής είχε καταγωγή από την Αβώρανη Αγρινίου και προχθές το βράδυ ήταν στο Αγρίνιο και επέστρεφε μέσω Προυσού στο Καρπενήσι.

Δρομέας ο 46χρονος ΕΚΑΒίτης

Ήταν προϊστάμενος στο ΕΚΑΒ Καρπενησίου, με πολλά χρόνια στις διασώσεις και στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ενώ ένα από τα αγαπημένα του χόμπι ήταν το τρέξιμο και έπαιρνε μέρος σε πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr