search-button
cross-out

MasterChef: Οι τρεις αγαπημένοι κριτές, κηρύσσουν επίσημα την έναρξη των τελικών

Ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη είναι οι δύο μεγάλοι φιναλίστ του MasterChef 2023, που διεκδικούν τον τίτλο, το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!
MasterChef: Οι τρεις  αγαπημένοι κριτές, κηρύσσουν επίσημα την έναρξη των τελικών

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κηρύσσουν επίσημα την έναρξη της πρώτης φάσης των τελικών δοκιμασιών του MasterChef 2023 και υποδέχονται τους δύο διεκδικητές του τίτλου στην πανέμορφη Κρήτη, έναν τόπο με μοναδικό γαστρονομικό πλούτο!

Πρώτη μέρα του ταξιδιού και η καρδιά του MasterChef 2023 χτυπάει στο πανέμορφο ξενοδοχείο Daios Cove. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιώργος Μπριλάκης υποδέχεται θερμά τους κριτές και τους διαγωνιζόμενους και παραχωρεί την υπερσύγχρονη κουζίνα του ξενοδοχείου για την πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία των φετινών τελικών, που είναι Αντιγραφή Πιάτου από έναν υψηλό καλεσμένο.

Οι δύο επίδοξοι MasterChefs καλούνται να αντιγράψουν το εξαιρετικό πιάτο, που έχει δημιουργήσει το «δεξί χέρι» του σπουδαίου Alain Ducasse και ανερχόμενο αστέρι της διεθνούς υψηλής γαστρονομίας, chef Amauri Bouhours, ο οποίος είναι chef του βραβευμένου με δύο αστέρια Michelin, εστιατορίου «Le Meurice Alain Ducasse» στο Παρίσι.

Σε αυτή τη δοκιμασία μόνο ο guest chef θα βαθμολογήσει τις δύο προσπάθειες και η βαθμολογία του θα συμπεριληφθεί στο άθροισμα των βαθμολογιών, που θα αναδείξουν τον επόμενο νικητή ή την επόμενη νικήτρια.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr