search-button
cross-out

Μεγαλείο ανθρωπιάς – Μάζεψαν χρήματα για το αγόρι που έπεσε από την Πύλη της Άμμου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Συγκινητική κίνηση αγάπης
Μεγαλείο ανθρωπιάς – Μάζεψαν χρήματα για το αγόρι που έπεσε από την Πύλη της Άμμου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Σε μια υπέροχη κίνηση, που εξέπληξε ακόμα και τους γονείς του παιδιού που είχε πέσει και τραυματιστεί σοβαρά στην Πύλη της Άμμου στις 9 Ιανουαρίου  προχώρησε ο σύλλογος Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων (γνωστό και ως σχολείο της Βασίλισσας), συγκεντρώνοντας χρήματα για την οικογένεια του 12χρονου.

Καθώς οι γονείς του μικρού δεν μπορούν να εργάζονται αυτό το διάστημα, ο σύλλογος αποφάσισε να βοηθήσει και συγκέντρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.300 ευρώ.

“Δεν ξέρω πώς να τους ευχαριστήσω”, είπε στο zarpanews.gr o πατέρας του παιδιού. “Ήταν μεγάλη έκπληξη για μας. Εμείς δεν είχαμε ζητήσει τίποτα και ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο. Σέβομαι και εκτιμώ τη βοήθεια, δεν έχω λόγια.”

Το αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αλλά, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας του, οι γιατροί είναι πιο αισιόδοξοι πλέον για την πορεία της υγείας του. “Είναι καλύτερα, οι γιατροί κάνουν πολύ καλή δουλειά, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πόσο καιρό θα πάρει για να βγει από την εντατική”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι γονείς μεταβαίνουν εναλλάξ ανά δύο μέρες στο Ηράκλειο για να είναι δίπλα στον γιο τους.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr