search-button
cross-out

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος από τα Μέγαρα που βρισκόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» διασωληνωμένος και σε βαριά κρίσιμη κατάσταση, καθώς ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του.
Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του

Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση από το νοσοκομείο, ο 4χρονος από τα Μέγαρα αποσωληνώθηκε χθες, Κυριακή (14.01.24) και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου, ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου.

Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το 4χρονο αγοράκι στις 12.01.24 χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης.

Την ίδια ώρα, για τα τρία μεγαλύτερα αδέρφια του, ηλικίας 11, 10 και 8 ετών, τα οποία μετέβησαν στο «Αγλαΐα Κυριακού», κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων, έχουν εξεταστεί από ιατροδικαστή και παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr