search-button
cross-out

Μεσολόγγι: Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι συγγενείς του Μπάμπη

Το αυτοκίνητο του άνδρα που είδε τελευταίος ζωντανό τον 31χρονο πρόκειται να ερευνηθεί για τυχόν χρήσιμα στοιχεία
Μεσολόγγι: Εγκληματική ενέργεια «βλέπουν» οι συγγενείς του Μπάμπη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη (4/1), με τις Αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Οι ερευνητές μελετούν τις τελευταίες κινήσεις του νεαρού πριν την εξαφάνισή του, ενώ κομβικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται πως παίζει και ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον άνδρα ζωντανό. Ο λόγος για τον 51χρονο κρεοπώλη ο οποίος ήταν αυτός που εκείνη την ημέρα θα πήγαινε για κυνήγι με τον 31χρονο.

Η έρευνα προχωρά με γοργούς ρυθμούς ενώ σε αυτή συνδράμουν και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από την Πάτρα και την Αθήνα. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο protothema.gr, στο μικροσκόπιο έχει μπει τόσο το κινητό του 51χρονου όσο και το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε ο αγνοούμενος.

Όπως εξήγησαν συγκεκριμένα: «Από το κινητό είναι πιθανόν να αντληθούν πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των ερευνών, ενώ και το αυτοκίνητο πρόκειται να ερευνηθεί για τυχόν χρήσιμα στοιχεία».

Αυτό που θέλουν να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί είναι την ακριβή ώρα που ο 51χρονος άφησε τον Μπάμπη στα ΤΕΙ και αποχώρησε. Ο μάρτυρας ανέφερε πως άφησε τον 31χρονο στα παλαιά ΤΕΙ στις 20:30. Ωστόσο, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής φαίνεται πως το επόμενο πλάνο με το αυτοκίνητο είναι μια ώρα μετά, δηλαδή στις 21:30. Έτσι οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι έκανε στο μεσοδιάστημα αλλά και τι διαδρομή ακολούθησε.

Επίσης μυστήριο επικρατεί και με την ταυτότητα του άνδρα με τον οποίο ο Μπάμπης φέρεται, όπως έχει ισχυριστεί ο 51χρονος, ότι θα συναντιόταν αφού τον άφησε στα παλαιά ΤΕΙ. Από τη μεριά της, η αδερφή του εξαφανισμένου 31χρονου λέει ότι «δεν τον γνωρίζει κανείς αυτόν τον άνδρα», ενώ ο θείος του δήλωσε πως όταν ρώτησε τον 51χρονο εκείνος του είπε ότι δεν γνώριζε ποιος ήταν ο άνδρας αυτός.

Ερώτημα παραμένει, τέλος, και το τι πραγματικά έχει συμβεί με τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον 51χρονο: Την ώρα, δηλαδή, που ο κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη για ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του, υποστηρίζει ότι είχε επιστρέψει τα 17.000 ευρώ που του έδωσε ο Μπάμπης για φωτοβολταϊκά, συγγενείς του εξαφανισμένου 31χρονου υποστηρίζουν ότι όταν ο Μπάμπης ήρθε στην Ελλάδα για να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τους δικούς του, είχε αποφασίσει να ζητήσει πίσω τα δανεικά και μάλιστα σχεδίαζε να του κάνει κουβέντα για τα χρήματα στο κυνήγι.

Επιστρατεύουν drone

Την ίδια, μεγάλη είναι η κινητοποίηση στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ της περιοχής καθώς, όπως προέκυψε από το στίγμα του κινητού, είναι το τελευταίο σημείο στο οποίο βρισκόταν ο 31χρονος πριν εξαφανιστεί

Αστυνομικές πηγές εξήγησαν πως πρόκειται να γίνει χρήση drone προκειμένου να ελεγχθούν τα πιο δυσπρόσιτα σημεία και να γίνει καλύτερη κατόπτευση. Στις έρευνες συμμετέχουν στελέχη της 6ης ΕΜΑΚ με την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr