search-button
cross-out

Μεσσηνία: Στη φυλακή για παρενόχληση 8χρονου αγοριού – Τι καταλογίζεται στον 62χρονο

Ανάστατη η Μεσσηνία από την καταδίκη 62χρονου για παρενόχληση ενός ανήλικου αγοριού. Το παιδί μίλησε στους γονείς του και στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαν σε αστυνομικό τμήμα…
Μεσσηνία: Στη φυλακή για παρενόχληση 8χρονου αγοριού – Τι καταλογίζεται στον 62χρονο

Σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε από το δικαστήριο Κυπαρισσίας ο 62χρονος από χωριό Τριφυλίας, που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 8χρονου αγοριού.

Ο 62χρονος συνελήφθη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 11 Νοεμβρίου, σε κοινότητα της Τριφυλίας, όταν η μητέρα του 8χρονου αγοριού κατήγγειλε ότι αφού έπεισε το παιδί να πάει στο σπίτι του προκειμένου να του πάει καφέ, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα.

Το παιδί αντέδρασε και αφού έφυγε ενημέρωσε άμεσα τους γονείς του, οι οποίοι χωρίς χρονοτριβή απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε για να δικαστεί την περασμένη Δευτέρα με αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια Κυπαρισσίας, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί χθες Πέμπτη 16 Νοεμβρίου καθότι δεν είχε δικηγόρο. Ωστόσο χθες δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην του.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr