Μέτσοβο: Έγινε το θαύμα – Άνοιξε τα μάτια ο Δημήτρης μετά τη μεταμόσχευση ήπατος
Το παιδί είχε υποστεί θερμοπληξία και στήθηκε αερογέφυρα ζωής για να μεταφερθεί στο Τορίνο
Ελπιδοφόρα είναι τα νέα από το Τορίνο, καθώς ο 15χρονος Δημήτρης από τα Φάρσαλα, που πριν δύο ημέρες υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος λόγω σοβαρής θερμοπληξίας, άνοιξε τα μάτια του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ και το ifarsala.gr, οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, καθώς σήμερα ο έφηβος άρχισε να παρουσιάζει θετικές αντιδράσεις.
Ο Δημήτρης παρέμενε σε καταστολή για εννέα ημέρες και πλέον οι θεράποντες ιατροί παρακολουθούν στενά την κατάσταση, εκτιμώντας πως η πλήρης αφύπνιση θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέσα στις επόμενες ώρες.
Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται οι γονείς του, ενώ η τοπική κοινωνία των Φαρσάλων συνεχίζει να εκφράζει έμπρακτα τη στήριξή της. Χθες το πρωί, δεκάδες πιστοί συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής για να προσευχηθούν υπέρ της υγείας του 15χρονου, σε μια συγκινητική επίδειξη αλληλεγγύης από συγγενείς, φίλους και κατοίκους της περιοχής.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.















