search-button
cross-out

Μιλούσε με τον πατέρα του και έπεσε νεκρός: Ο τραγικός επίλογος του 18χρονου στην Ίο, σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Μιλούσε με τον πατέρα του και έπεσε νεκρός: Ο τραγικός επίλογος του 18χρονου στην Ίο, σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Μιλούσε με τον πατέρα του και έπεσε νεκρός: Ο τραγικός επίλογος του 18χρονου στην Ίο, σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Δύο νεαροί από την Ιρλανδία, μόλις 18 ετών, έχασαν τραγικά τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Τραγωδία στην Ίο: Είχαν πάει να γιορτάσουν την αποφοίτησή τους

Οι δύο νέοι είχαν φτάσει στο νησί με σκοπό να απολαύσουν την εκδρομή που είχε οργανωθεί για την αποφοίτησή τους, μαζί με τους συμμαθητές τους από το κολέγιο St Michael του Δουβλίνου. Περίπου 70 άτομα είχαν αναχωρήσει μαζί τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δύο Ιρλανδούς, ο Andrew O’Donnell, μετά από έντονη κατανάλωση αλκοόλ, αποφάσισε να φύγει καθώς αισθανόταν άσχημα. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του προς το κατάλυμα, χάθηκε και βρέθηκε σε ένα μονοπάτι ανάμεσα σε αγροτεμάχια. Υπάρχει η πιθανότητα να ένιωσε ζαλάδα και να έπεσε, χτυπώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού.

Οι φίλοι του Andrew O’Donnell παραμένουν συγκλονισμένοι μετά από αυτή την αναπάντεχη εξέλιξη. Το ταξίδι αποφοίτησής τους δυστυχώς, εξελίχθηκε σε μια αληθινή τραγωδία.

Ωστόσο, τα άσχημα νέα για την παρέα δεν σταμάτησαν εκεί. Ο 18χρονος Max Wall, μόλις έμαθε για τον θάνατο του φίλου του, αποφάσισε να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του. Λόγω των καρδιολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, ο νεαρός κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του όταν περίμενε το πλοίο στο λιμάνι, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος του.

Ίος: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο των 17χρονων Ιρλανδών

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες αναφορικά με το θάνατο του 18χρονου Μαξ Γουόλ, του ενός εκ των δύο νεαρών Ιρλανδών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο με διαφορά λίγων ωρών, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει ο εφημέριος του κολλεγίου St Michael’s στο οποίο φοιτούσαν οι δύο 18χρονοι, ο Μαξ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του όταν κατέρρευσε σε ένα σοκάκι κοντά στο λιμάνι της Ίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τη συγκίνηση για τον χαμό του φίλου του, Άντριου Ο Ντόνελ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό στο νησί των Κυκλάδων.

«Ο Μαξ περπατούσε προς το λιμάνι όταν πέθανε. Μιλούσε στον πατέρα του Νάιαλ ο οποίος μου είπε ότι ο Μαξ ακουγόταν πολύ δυνατός στο τηλέφωνο» είπε ο ιερέας Πάντι Μόραν κατά τη διάρκεια της κηδείας του 18χρονου που πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δουβλίνο. «Το ένα δευτερόλεπτο ο Μαξ ήταν ζωντανός και το άλλο όχι. Τόσο γρήγορο ήταν το τέλος του. Ο Μαξ δεν υπέφερε. Δεν φοβήθηκε. Πέθανε ακούγοντας τη φωνή του πατέρα του τον οποίο αγαπούσε τόσο πολύ. Υπάρχει κάποιου είδους παρηγοριά σε αυτό» πρόσθεσε ο ιερέας.

Από την πλευρά τους οι γονείς του Μαξ περιέγραψαν ως «δύναμη της φύσης» τον γιο τους

Advertisement

«Του στερήθηκε το λαμπρό μέλλον του. Ο Μαξ ήταν γεμάτος ζωή. Είχε δίψα να δει τον κόσμο και να αποκτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε» είπε ο πατέρας του Μαξ στον επικήδειο για τον γιο του. Όπως πρόσθεσε «ο Μαξ ήταν ο πιο καταπληκτικός αδερφός για τον Τσάρλι, ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Θα τον αγαπάμε για πάντα».

«Μαξ αγαπημένο μας παιδί, θα σε αγαπάμε για πάντα, θα μας λείπεις για πάντα. Η μνήμη σου θα ζει για πάντα» είπε από την πλευρά της η μητέρα του 18χρονου Μαξ μετά την κηδεία στο Δουβλίνο.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr