search-button
cross-out

Μητροκτονία στην Κοζάνη: Το επεισόδιο που προκάλεσε ο δολοφόνος σε προεκλογική συγκέντρωση

Ο 61χρονος κατηγορείται ότι μέθυσε και σκότωσε στο ξύλο τη μητέρα του.
Μητροκτονία στην Κοζάνη: Το επεισόδιο που προκάλεσε ο δολοφόνος σε προεκλογική συγκέντρωση

Το έγκλημα στην Κοζάνη αποκαλύφθηκε όταν οι γιατροί εξέτασαν τη σορό της άτυχης γυναίκας. Ο γιος της συνελήφθη και κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία…

Ο 61χρονος κατηγορείται ότι μέθυσε και σκότωσε στο ξύλο τη μητέρα του. Ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει και από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει στους αστυνομικούς ότι δεν θυμάται τίποτα. Μια σειρά από στοιχεία όμως που έχει στα χέρια της η αστυνομία, τον βάζουν σε δύσκολη θέση. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο μητροκτόνος δεν θα αργήσει να ομολογήσει. Με την τοπική κοινωνία να είναι ανάστατη και ένα βίντεο να δείχνει ένα επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον 61χρονο, λίγες μέρες πριν τη δολοφονία.

«Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω, έτσι τη βρήκα». Αυτά είναι τα λόγια του 61χρονου από την Κοζάνη που κατηγορείται ότι την περασμένη Δευτέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη μητέρα του, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο φερόμενος ως μητροκτόνος δεν έχει ομολογήσει κατά το στάδιο της προανάκρισης. Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς ότι βρήκε σε αυτή την κατάσταση τη μητέρα του όταν γύρισε σπίτι.

Ωστόσο, ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται 12 με 15 ώρες πριν καλέσει το ΕΚΑΒ ο ίδιος. Συνεπώς κάποιος χτύπησε βάναυσα τη γυναίκα αργά το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα. Ο 61χρονος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα.

Συγγενικό του πρόσωπο φρόντισε να διορίσει δικηγόρο για την υπεράσπισή του. Την περασμένη Δευτέρα ο 61χρονος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ ότι η μητέρα του είναι αναίσθητη. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο θάνατός της οφείλεται σε βαρύτατες κακώσεις και ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μετέδωσε βίντεο που δείχνει τον γιο της άτυχης γυναίκας να εμπλέκεται σε άγριο καβγά σε πλατεία της Κοζάνης. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άνδρας πηγαίνει σε πολιτική συγκέντρωση και προσπαθεί να πάρει το μικρόφωνο. Ο καβγάς ξεκινά και αρχίζει άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και στους παρευρισκόμενους.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr