search-button
cross-out

Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο» – Συντετριμμένες οι οικογένειες των θυμάτων

Σε σοκ οι οικογένειες των θυμάτων
Μονεμβασιά: «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο» – Συντετριμμένες οι οικογένειες των θυμάτων

Συγκλονιζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στη Μονεμβασιά.

Ο γιος ενός εκ των θυμάτων μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ συντετριμμένος για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του. «Ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι ‘’έφυγαν’’ από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας ‘’παλαβός’’ τους χτύπησε από πίσω. Το ‘’κακό’’ έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου.

Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμοΤον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών».

Υπενθυμίζεται πως ο μακελάρης παρέσυρε δύο ηλικιωμένους που επέβαιναν σε δίκυκλο και κινούνταν προς την Νεάπολη Μονεμβασιάς.  Αφού πρώτα παρέσυρε τον οδηγό του δικύκλου, επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα για να αποτελειώσει και τον δεύτερο αναβάτη.  

O οδηγός του αυτοκινήτου, παρέσυρε μια μηχανή και έσυρε τον αναβάτη για τουλάχιστον 200 μέτρα, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης για να παρασύρει και τον δεύτερο αναβάτη για περίπου 150 μέτρα.

Ο 52χρονος οδηγός, φέρεται να κατέφυγε στο παρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο με αίματα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο έγινε αντιληπτό από πολίτες που ενημέρωσαν τις Αρχές και στο σημείο έφτασε η αστυνομία. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει εμβόλισε με ταχύτητα το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το spartanews.gr, οι αστυνομικοί κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό. Μάλιστα ένας πολίτης χρησιμοποίησε το αυτοκίνητό του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Τα θύματα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 52χρονος δράστης είναι αγρότης και γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή οποίος διατηρεί μικρή μονάδα τουριστικών δωματίων ενώ δεν έχει δική του οικογένεια. Τα θύματα του είναι δύο 77χρονοι άνδρες, ο Τάσος Σαρμπάνης και ο Νικήτας Δεμμελος.

Ο Τάσος Σαρμπάνης αγαπούσε το τραγούδι και το 2017 είχε συμμετάσχει στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, τραγουδώντας με μεγάλη επιτυχία το τραγούδι «Τραγουδώ». Ο 77χρονος είχε εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του σε τραγούδια εποχής του Στέλιου Καζαντζίδη.

Ήταν σε αμοκ

Για το σοκαριστικό τροχαίο μίλησε στον ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος, σημειώνοντας ότι ο 52χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ. «Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν φαίνεται να υπήρχε κάποια διένεξη μεταξύ του οδηγού και των άτυχων ηλικιωμένων οι οποίοι έχασαν την ζωή τους. Πληροφορίες του notospress.gr αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 52χρονος οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται. «Δεν έγινε και τίποτα», φαίνεται να ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη,  ενώ υποστήριξε πως δεν είδε τους αναβάτες.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr