search-button
cross-out

Μοσχάτο: Δικάζεται σήμερα ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 11χρονη μαθήτριά του

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα η δίκη του 45χρονου καθηγητή ο οποίος κατηγορείται για την παρενόχληση 11χρονης μαθήτριας σε Γυμνάσιο του Μοσχάτου.
Μοσχάτο: Δικάζεται σήμερα ο 45χρονος καθηγητής που κατηγορείται ότι παρενόχλησε 11χρονη μαθήτριά του

Ο 45χρονος εκπαιδευτικός κατηγορείται για τα πλημμελήματα της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές των γονιών της μαθήτριας σύμφωνα με την οποία ο καθηγητής φέρεται να την πλησίασε ενώ εκείνη ήταν μόνη της στην τάξη και μάζευε τα πράγματά της και αφού άρχισε να την χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της.

Η καταγγελία σε βάρος του εκπαιδευτικού οδήγησε στη σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Ο εκπαιδευτικός ωστόσο ζήτησε αναβολή στη δίκη του για σήμερα προκειμένου να ενημερωθούν οι δικηγόροι του για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Με απόφαση του υπουργείου Παιδείας ο καθηγητής έχει τεθεί σε αργία.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr