search-button
cross-out

«Μου είπε ότι με απατά και της έβαλα φωτιά» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που έλουσε με βενζίνη την σύζυγό του

Συνελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία ο σύζυγος της γυναίκας που πυρπολήθηκε αφού περιλούστηκε με βενζίνη στην Κομοτηνή. Ο άντρας της την περιέλουσε με βενζίνη κι ύστερα της έβαλε φωτιά. Τα εγκαύματα στο κορμί της ήταν εκτεταμένα κι εκείνη δίνει μάχη για τη ζωή της.
«Μου είπε ότι με απατά και της έβαλα φωτιά» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που έλουσε με βενζίνη την  σύζυγό του

Ο Γιώργος Πατλάκας, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κομοτηνής δήλωσε επί του περιστατικού: «Η γυναίκα έφερε αρκετά εκτεταμένα εγκαύματα, γύρω στο 60% του σώματος. Κυρίως στην εμπρόσθια επιφάνεια εκεί που της έριξαν δηλαδή την βενζίνη και πήρε φωτιά. Ήρθε σε βαριά κατάσταση και σήμερα το μεσημεράκι επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της και διασωληνώθηκε». Η μουσουλμανικής καταγωγής γυναίκα, ανάπηρη, καθώς έχει χάσει τον πόδι της από διαβήτη, ήταν αδύνατο κάνει κάτι για να σώσει τον εαυτό της.

Προσπαθεί να δικαιολογηθεί

Λίγη ώρα αφότου η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον άντρα της. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, ο 62χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως έμαθε για εξωσυζυγική σχέση της γυναίκας του και αυτό τον εξόργισε.

«Γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου, μου είπε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με έναν άλλο άνδρα. Εξοργίστηκα. Πήγα σε ένα βενζινάδικο, αγόρασα βενζίνη, επέστρεψα στο σπίτι, την περιέλουσα και της έβαλα φωτιά. Όταν είδα όμως, τη γυναίκα μου να καίγεται, το μετάνιωσα. Κατάφερα να σβήσω τη φωτιά και ειδοποίησα ασθενοφόρο για να τη σώσω».

Η κατάσταση της υγείας της 58χρονης έχει επιδεινωθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή. Ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Κομοτηνής υποστηρίζει: «Τα εγκαύματα είναι μια βαριά κατάσταση, είναι πολύ δύσκολα να αντιμετωπιστούν, ήταν να μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο εγκαυμάτων αλλά η κατάσταση της υγείας της τώρα είναι επισφαλής δηλαδή δύσκολα θα μεταφερθεί».

Ωστόσο, αφού οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της γυναίκας, μεταφέρθηκε στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι όμως, η πρώτη φορά που ο 62χρονος απασχολεί τις Αρχές. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έναν γιο με ειδικές ανάγκες. Ο πατέρας είχε συλλήφθη τον περασμένο Αύγουστο για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, καθώς φέρεται να είχε παραμελήσει το παιδί του, με αποτέλεσμα αυτό να φύγει από το σπίτι και να καταλήξει να περιφέρεται, σε άσχημη κατάσταση.

reader.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr