search-button
cross-out

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα ζωή της κόρης του Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πληροφορήθηκε στη φυλακή, ότι η κόρη του Λυδία ταξίδεψε στις Φιλιππίνες με τους γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, για να μεγαλώσει μόνιμα, μακριά από την Ελλάδα…
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση για τη νέα ζωή της κόρης του Λυδίας στις Φιλιππίνες

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραμένει στη φυλακή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της Καρολάιν. Κεντρικό πρόσωπο της τραγωδίας, ήταν και είναι η κόρη που είχαν αποκτήσει. Η μικρή Λυδία έμεινε ορφανή από μητέρα και μεγαλώνει με τον παππού και τη γιαγιά της. Οι τελευταίοι αποφάσισαν, πως θα ήταν καλύτερο για το παιδί να μεγαλώσει μακριά από την Ελλάδα. Έφυγαν για τις Φιλιππίνες με τον καταδικασμένο σε ισόβια πιλότο, να μαθαίνει τα όσα έγιναν από τον δικηγόρο του.

Από την πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έρχεται η πρώτη αντίδραση, για την απομάκρυνση της κόρης του Λυδίας από την Αλόννησο, αφού βρίσκεται πλέον στις Φιλιππίνες μαζί με την γιαγιά της Σούζαν. Η είδηση έκανε γρήγορα τον γύρο της Ελλάδας, αφού η δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς συγκλόνισε όλον τον κόσμο και οι μνήμες παραμένουν για ορισμένους μέχρι και σήμερα νωπές.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του νεαρού δολοφόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης δήλωσε: «Πρόκειται για μία απρόσμενη παραβίαση του δικαιώματος της επικοινωνίας για την οικογένεια του εντολέα μου. Αυτή η εξέλιξη και η μη επικοινωνία με τους γονείς του Μπάμπη, δε θα κάνει καλό στο παιδί. Είμαι βέβαιος ότι θα δοθεί μία λύση μέσω της δικαστικής οδού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για την προάσπιση του παιδιού, όπως η παραίτηση από δικαιώματα και η μεταβίβαση της περιουσίας του εντολέα μου».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κατέγραψε το χθες πρωί το thenewspaper.gr, η Σούζαν Κράουτς και η δύο ετών Λυδία, αναχώρησαν αεροπορικώς την Κυριακή για τη Μανίλα, όπου θα διαμείνουν για ένα διάστημα μαζί με την αδερφή της δολοφονημένης Κάρολαϊν.

Η σκέψη της οικογένειας είναι να παραμείνει το παιδί εκεί για την υπόλοιπη ζωή του και η επικοινωνία με τους γονείς του καταδικασθέντα πατέρα να γίνεται μέσω skype. Αυτό θα ζητηθεί και δικαστικά από την πλευρά της οικογένειας Κράουτς. Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Κάρολαϊν μπορεί να αποφασίσει μονομερώς για τον τόπο διαμονής της μικρής Λυδίας καθώς ασκούν την γονική μέριμνα και την επιμέλεια του παιδιού, ύστερα από δικαστική απόφαση.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr