search-button
cross-out

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Μαλανδρίνου – Η ανησυχία του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για την μεταγωγή στις φυλακές Μαλανδρίνου του καταδικασμένου για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Μαλανδρίνου – Η ανησυχία του δικηγόρου του

Για ξαφνική μεταγωγή του καταδικασμένου για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, έκανε λόγο ο δικηγόρος του μιλώντας το πρωί της Τρίτης για τη μεταφορά του πελάτη του στις φυλακές Μαλανδρίνου.

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό που είναι ασφαλής φυλακή» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης υπενθυμίζοντας ότι το περιστατικό απόπειρας επίθεσης σε βάρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από αλλοδαπό που είχε κινηθεί εναντίον του με πρόθεση κατά της ζωής του και σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό.

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω» φέρεται να είπε ο κρατούμενος για τον Μπάμπτη Αναγνωστόπουλο όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε σε έναν άγνωστο χώρο γι’ αυτόν. Εμείς θα κάνουμε κινήσεις για άμεση επιστροφή του. Είναι επισφαλές να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου» πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Σύμφωνα, δε, με τις πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τον ΑΝΤ1 ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις πρώτες του ώρες στη νέα φυλακή μιλάει στον πληθυντικό σε όλους έχοντας μαζί του βιβλία – ανάμεσά τους και νομικά – αλλά και πολλές φωτογραφίες της κόρης του, τη μητέρα της οποίας δολοφόνησε άγρια στα Γλυκά Νερά.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr