search-button
cross-out

“Μπείτε μέσα. Σας βλέπουν κι εκνευρίζονται”: Στο φως οι συνομιλίες καπετάνιου-πληρώματος μετά την τραγωδία

Ο καπετάνιος του πλοίου Blue Horizon ζητάει από το πλήρωμα να κρυφτεί μέσα στο πλοίο και να μην φαίνονται, αφού οι συγκεντρωμένοι για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη θα εξοργίζονταν περισσότερο.
“Μπείτε μέσα. Σας βλέπουν κι εκνευρίζονται”: Στο φως οι συνομιλίες καπετάνιου-πληρώματος μετά την τραγωδία

Ειδικότερα, ένα ηχητικό ντοκουμέντο από τη συνομιλία του καπετάνιου με το πλήρωμα του Blue Horizon, στο λιμάνι του Ηρακλείου, την Τετάρτη, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τον θάνατο του Αντώνη στον Πειραιά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, που δημοσίευσε το newsit.gr, ο καπετάνιος ζητάει από τους αξιωματικούς να κρυφτούν μέσα στο πλοίο, ώστε να μην τους βλέπει ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του.

Η εντολή που έδωσε ο καπετάνιος στο πλήρωμα

Μάλιστα, ο πλοίαρχος, μέσω των ενδοεπικοινωνιών, που καταγράφουν το ηχητικό ντοκουμέντο, αναφέρει χαρακτηριστικά πως πρέπει να μπουν όλοι μέσα, διότι «όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε».

Ο διάλογος του καπετάνιου με το πλήρωμα

– (ο πλοίαρχος αναφέρεται στο όνομα αξιωματικού)

– Ακούει

Advertisement

-Πες στα παιδιά που είναι στην πρύμνη δεν θέλω να φαινόσαστε. Πιο μέσα πιο διακριτικά να βλέπεις αλλά να μη φαινόσαστε από κάτω.

(ακούγονται αποδοκιμασίες του κόσμου)

– Εντάξει κάπτεν, θα το ξαναπώ.

– Να πάνε πίσω οι ναύτες, να τραβηχτούν πίσω και αν ακούει και ο αρχικαμαρώτος, όλοι οι δικοί μας με τα άσπρα πουκάμισα να μαζευτούν μέσα.

– Εντάξει κάπτεν. Κύριε Κώστα αν υπάρχει κάποιος από το ξενοδοχειακό, έξω να μπούνε μέσα τα παιδιά. Να μπούνε μέσα.

-Τους έχω βάλει ήδη μέσα όλους. Τους έχω βάλει μέσα.

– Όσο σας βλέπουν εκνευρίζονται αυτοί που είναι από κάτω. Πάρτε το χαμπάρι καθίστε πίσω μπας και φύγουνε.

Τι είπε ο καπετάνιος στο πλήρωμα

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr