search-button
cross-out

Μύκονος: Σύλληψη για απόπειρα βιασμού ανήλικου παιδιού – Πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν

Ανάστατη η Μύκονος από τη σύλληψη 61χρονου για απόπειρα βιασμού ενός μικρού παιδιού. Ο κατηγορούμενος παίρνει το δρόμο για τον εισαγγελέα…
Μύκονος: Σύλληψη για απόπειρα βιασμού ανήλικου παιδιού – Πρόδωσε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν

Η είδηση της σύλληψης 61χρονου για απόπειρα βιασμού ενός παιδιού, ηλικίας κάτω των 15 ετών, έχει συνταράξει το νησί. Η Μύκονος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται και περιμένει την απόφαση της δικαιοσύνης. Ο κατηγορούμενος φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στενά συγγενικά πρόσωπα του φερόμενου ως θύματος. Υποσχέθηκε να προσέχει το παιδί όσο έλειπαν, αλλά πλέον κατηγορείται ότι το κακοποιούσε σεξουαλικά.

Ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 61χρονου αλλοδαπού,  για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, κατάχρηση ανηλίκου και απόπειρα βιασμού, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Ο δράστης φέρεται να προέβη σε ασελγείς – γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου παιδιού, ηλικίας κάτω των 15 ετών, που του είχαν εμπιστευτεί να το επιβλέπει προσωρινά.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 61χρονος κατά τον τελευταίο μήνα εκμεταλλευόμενος χρονικά διαστήματα ολιγόλεπτης απουσίας οικείων του ανήλικου και προσφέροντας υλικά αγαθά προς αποπλάνησή του, προέβη άλλες δύο φορές σε παρόμοιες ενέργειες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr