search-button
cross-out

Μυλοπόταμος: Τελευταίο αντίο στον 22χρονο – «Φρούριο» το χωριό υπό το φόβο βεντέτας

Το «τελευταίο αντίο» στον αδικοχαμένο 22χρονο ετοιμάζονται να πουν συγγενείς και φίλοι το απόγευμα της Τρίτης (14.6.2022). Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο 22χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας στο Μυλοπόταμο από έναν 44χρονο συγχωριανό του για ασήμαντη αφορμή.
Μυλοπόταμος: Τελευταίο αντίο στον 22χρονο – «Φρούριο» το χωριό υπό το φόβο βεντέτας

Η δολοφονία του άτυχου άνδρα συγκλόνισε το μικρό χωριό του Μυλοποτάμου. Σημειώνεται πως ο 22χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις λίγων ημερών. Μάλιστα, όπως υπαγορεύει το έθιμο στην Κρήτη το παιδί βαφτίστηκε την Δευτέρα – πριν δηλαδή γίνει η κηδεία του πατέρα – και πήρε το όνομά του.

Η κηδεία του 22χρονου θα γίνει στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής.

Η χήρα του 22χρονου με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε «να σαπίσεις στη φυλακή, αυτό σου αξίζει αλλά ο άντρας μου δεν θα ξαναέρθει, του πήρες τη ζωή, του στέρησες τη χαρά του κοπελιού του».

Η χήρα του 22χρονου έγραψε την Δευτέρα στο Facebook για την κηδεία: «Αύριο θα είναι το τελευταίο αντίο ψυχή μου πως θα αντέξω χωρίς εσένα, ο γιος σου σε ψάχνει, συνέχεια γυρίζει και σε ψάχνει, μου λείπεις ψυχή μου, θα ζεις πάντα μέσα στη καρδιά μας..δεν θα φύγεις ποτέ..».

«Φρούριο» το χωριό

Το χωριό είναι γεμάτο αστυνομικούς, καθώς οι αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει βεντέτα για τον θάνατο του 22χρονου. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο χωριό, καθώς υπήρχε φόβος συγγενείς του νεαρού πατέρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Σημειώνεται πως ο 44χρονος παραδόθηκε και ομολόγησε, ενώ αργά το απόγευμα της Δευτέρας βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με σκυμμένο κεφάλι.

Ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 44χρονος μετά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την απολογία του την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr