search-button
cross-out

Μυστήριο με τον θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα – «Έλα παρ’ τη, θα την σκοτώσω»

Η έκθεση θα ρίξει φως στο ερώτημα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή δυστύχημα. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο ποιμνιοστάσιο με βαριές κακώσεις στα ζωτικά της όργανα.
Μυστήριο με τον θάνατο της κτηνοτρόφου στην Καβάλα – «Έλα παρ’ τη, θα την σκοτώσω»

Tα ευρήματα από τη νέα ιατροδικαστική έκθεση αναμένουν οι αρχές ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου στο Ποδοχώρι Καβάλας.

Η έκθεση θα ρίξει φως στο ερώτημα αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή δυστύχημα. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο ποιμνιοστάσιο με βαριές κακώσεις στα ζωτικά της όργανα.

Υπενθυμίζεται ότι η 68χρονη κτηνοτρόφος βρέθηκε νεκρή με πολλαπλά τραύματα στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής 2 Ιουνίου. Στην αρχή ο θάνατός της δεν αποδόθηκε σε εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όμως, η γυναίκα κατέληξε από βαριά τραύματα. Αυτό όμως που προβληματίζει τους ιατροδικαστές – γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε δεύτερη αυτοψία στο σημείο του εγκλήματος από διαφορετικό ιατροδικαστή – είναι ότι στη σορό δεν βρέθηκαν σημάδια πάλης.

Την πιθανότητα την εγκληματικής ενέργειας συμπληρώνει και μια δεύτερη: Αυτή του θανάσιμου τραυματισμού από κάποιο ζώο και συγκεκριμένα από ένα επιθετικό κριάρι που βρίσκεται στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν αποκλείεται η γυναίκα να έχασε τελικά τη ζωή της από χτύπημα του επιθετικού ζώου της μονάδας που διατηρούσε με τον σύζυγό της.

Η υπόθεση ερευνάται ακόμα και δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Αναμένεται να γίνουν εξετάσεις στα νύχια της και στα ρούχα της για τυχόν ευρήματα. Δεν αποκλείεται να δέχθηκε χτυπήματα από αυτό το ζώο. Όπως δεν αποκλείεται και η εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής όλα ερευνώνται» δηλώνει ο κ. Νίκος Κιφνίδης.

Από την πλευρά του σύζυγος της 68χρονης υποστηρίζει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ζητά να βρεθεί άμεσα ο ένοχος.

«Έλα παρ’ τη, θα την σκοτώσω»
Ωστόσο, ο αδελφός της κτηνοτρόφου, μιλώντας στην ΕΡΤ αλλά και σε άλλα κανάλια, διατύπωσε την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος της βρίσκεται στο στενό συγγενικό της περιβάλλον. Μάλιστα κάνει λόγο για ενδοοικογενειακή βία που υπέστη η αδερφή του, αλλά και για απειλές.

«Πολύ πιθανόν να είναι από το στενό συγγενικό της περιβάλλον. Βίωνε ενδοοικογενειακή βία εδώ και δεκαετίες. Υπήρχε ξυλοδαρμός, υπήρχε απειλή», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Συνέχεια την έδερνε, την έκανε, την έρανε, την απειλούσε και μένα προσωπικά με έπαιρνε τηλέφωνο, “έλα παρ’ τη, θα την σκοτώσω”. Από τότε που παντρεύτηκαν, όλο τέτοια προβλήματα είχαν. Υπήρχε έντονη οικογενειακή βία μέσα στο σπίτι εδώ και δεκαετίες», είπε στο MEGA.

«Γίνονται έρευνες, προσπαθούν να βρουν τα αίτια, αν και ο κόσμος άρχισε να μιλάει δυστυχώς εκ των υστέρων. Θα βρεθεί η άκρη και όποιος έκανε κάτι τέτοιο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ανάλογα», τονίζει η πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης Παγγαίου, Μυρσίνη Χρυσαφούδη.

Ψάχνουν στον στενό κύκλο
Σύμφωνα με το MEGA, οι έρευνες των αστυνομικών αρχών φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί σε πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντός της. Όσοι γνώριζαν την άτυχη κτηνοτρόφο κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, αγαπητή στο χωριό της χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ πρόβλημα σε κανέναν.

«Δεν είχε επαφές με κόσμο, ήταν κλειστοί άνθρωποι αλλά ήταν πολύ ήσυχη γυναίκα. Πήγαινε στα ζώα της, δεν είχαν παιδιά, πήγαινε ερχόταν, δεν είχε επαφές με κόσμο. Πραγματικά, όπως ήταν και το όνομά της Μάλαμα, έτσι ήταν, μάλαμα», αναφέρει γείτονας της 68χρονης.

reader.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr