search-button
cross-out

Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης
Μυτιλήνη: Προφυλακίστηκε η 49χρονη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε η 49χρονη που κατηγορείται ότι περιέλουσε με βενζίνη και έβαλε φωτιά τον 58χρονο άνδρα της, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, Τάσος Χατζηγιάννης, δήλωσε ότι θα κάνει αίτημα αποφυλάκισής με περιοριστικούς όρους, καθώς έχει ζητήσει ψυχιατρική εξέτασή της, ενώ η ίδια καταγγέλλει ενδοοικογενειακή βία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που ζήτησε ο συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, πραγματοποιήθηκε και έδειξε κακώσεις διήμερου- τριημέρου, καθώς και παλαιότερα σημάδια κακοποίησης.

Στον Ανακριτή για απολογία η 49χρονη
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας της

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στα δικαστήρια ο πατερας της 49χρονης, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά την κατάθεσή του στον ανακριτή ως μάρτυρας υπεράσπισης ανέφερε ότι ο εγκαυματίας χτυπούσε την κατηγορούμενη συστηματικά. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε από τον ανακριτή να μην προφυλακιστεί η κόρη του διότι δεν έχει κανέναν άλλον να τον φροντίσει εκτός από εκείνη. Ο πατέρας της 49χρονης ανέφερε ακόμη ότι η κόρη του του είπε πως έχει μετανιώσει για την πράξη της.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr