search-button
cross-out

Νάξος: Γυναίκα σακάτεψε τον άντρα της με σκουπόξυλο και καλώδιο για το ρεύμα

Ανάστατη η Νάξος από την καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε ο άντρας σε βάρος της γυναίκας του. Όπως είπε δέχτηκε άγρια επίθεση με σκουπόξυλο και καλώδιο ρεύματος…
Νάξος: Γυναίκα σακάτεψε τον άντρα της με σκουπόξυλο και καλώδιο για το ρεύμα

Σε κακή κατάσταση, ο άντρας πήγε σε αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε τη γυναίκα του. Όπως είπε του επιτέθηκε μετά από έντονο διάλογο που είχαν και άρχισε να τον χτυπάει με ένα σκουπόξυλο. Κάποια στιγμή, όπως είπε, προσπάθησε να τον πνίξει με ένα καλώδιο ρεύματος που υπήρχε στο σπίτι. Η Νάξος περιμένει την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση, που προκαλεί συζητήσεις. Οι λόγοι που πυροδότησαν το θερμό επεισόδιο δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Στη σύλληψη μιας γυναίκας, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι άνδρες της αστυνομίας του ΑΤ Νάξου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε χωριό της ορεινής Νάξου, η έντονη λογομαχία αντρόγυνου τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατέληξε σε άσκηση σωματικής βίας, εις βάρος του άνδρα από τη γυναίκα.

Ο άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μήνυσε τη γυναίκα, αφού όπως υποστηρίζει του άσκησε προκάλεσε σωματικές βλάβες με σκουπόξυλο και ένα καλώδιο ρεύματος.

Αυτό είχε ως συνέπεια να συλληφθεί η γυναίκα το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, αφού συμπληρώθηκε η δικογραφία, αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέως.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr