search-button
cross-out

Νάξος: Πέθανε από κορονοϊό νεαρός ανεμβολίαστος δύτης – To τελευταίο δραματικό διήμερο της ζωής του

Ο άτυχος δύτης πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Ο κορονοϊός του στέρησε τη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Η Νάξος μαθαίνει ανάστατη την τραγική είδηση…
Νάξος: Πέθανε από κορονοϊό νεαρός ανεμβολίαστος δύτης – To τελευταίο δραματικό διήμερο της ζωής του

Ο νεαρός δύτης, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τη μάχη της ζωής του, μετά από δύο δραματικές ημέρες στην εντατική, που παρέμενε διασωληνωμένος. Ο κορονοϊός χτύπησε τον οργανισμό του, που ήταν αθωράκιστος αφού φέρεται να μην είχε κάνει το εμβόλιο. Η Νάξος που αφιέρωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής και της επαγγελματικής του πορείας προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την τραγική είδηση.

Ο κορονοϊός όπως φαίνεται, πολλές φορές δεν αφήνει περιθώρια ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν υποκείμενα νοσήματα. Ακόμα και σε νέους, που κάνουν υγιεινή ζωή και αθλούνται. Η νόσος είναι επικίνδυνη και δυστυχώς αυτό αποδείχθηκε ξανά.

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ίσως ο πιο γνωστός δύτης στην κοινωνία της Νάξου, με καταγωγή από το Βόλο. Ήταν ο δύτης που έφτιαχνε τη προβλήτα της Νάξου τόσο στο παρελθόν, όσο και αυτό το διάστημα, ερχόμενος συχνά πυκνά στο νησί.

Ο δύτης ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος στη Νάξο και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Η απώλειά του βύθισε στο πένθος τους φίλους και συγγενείς του. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις δυο του κόρες.

Αν και άνθρωπος της υγιεινής ζωής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας με τον κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ήταν ανεμβολίαστος. Τις δύο τελευταίες ημέρες ήταν διασωληνωμένος, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr