search-button
cross-out

Νάξος: Το «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη Τζανετίνα – Στο πένθος βυθισμένο το νησί

Το τελευταίο αντίο στη Τζανετίνα Δέτση που έχασε τόσο άδικα τη ζωή της τη Δευτέρα το βράδυ, είπαν η οικογένεια της, συγγενείς και φίλοι την Τετάρτη το απόγευμα στη Νάξο.
Νάξος: Το «τελευταίο αντίο» στην αδικοχαμένη Τζανετίνα – Στο πένθος βυθισμένο το νησί

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικου ενώ ο ενταφιασμός της άτυχης κοπέλας έγινε στο κοιμητήριο του Τιμίου Σταυρού.

Πλήθος κόσμου από κάθε γωνιά της Νάξου είπαν το στερνό αντίο στη Τζανετίνα. Βουλευτές, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και της λιμενικής αρχής, καθώς και εκατοντάδες άλλοι φίλοι και συγγενείς όλοι τους συντετριμμένοι, γέμισαν το ναό και το προαύλιο του.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς, ο σύζυγος, ο αδελφός και άλλοι στενοί συγγενείς που δεν πίστευαν πώς από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν για πάντα τη Τζανετίνα τους…

Η Τζανετίνα θα έρχονταν στη Νάξο μαζί με τα παιδιά της, το 11χρονο αγόρι και το μόλις 18 μηνών κοριτσάκι της, το Σάββατο, ώστε να εργαστεί εκεί που εποχιακά εργάζεται τα τελευταία χρόνια στο νησί. Ο σύζυγός της βρίσκονταν ήδη στη Νάξο…

Όπως αποκλειστικά αναφέρει στο naxostimes.gr συγγενής της άτυχης κοπέλας η 36χρονη με τα δύο της παιδιά και τη θεία της είχαν βγει έξω με το αυτοκίνητο. Έφτασαν στο σπίτι και τα παιδιά θα πήγαιναν με τη θεία τους στο πάρκο της γειτονιάς, ενώ η Τζανετίνα ανέβηκε στο σπίτι. «Η πόρτα δεν άνοιγε… ίσως κάποιος είχε προσπαθήσει να την παραβιάσει» σημειώνει ο συγγενής της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Πήγε και χτύπησε στη γειτόνισσα ώστε να μπει από το μπαλκόνι στο σπίτι της… Υποχώρησε το μάρμαρο εκεί που πάτησε βρέθηκε στο κενό και κρατιόταν στο μπαλκόνι. Φώναζε «βοήθεια», τα χέρια της δεν την κράτησαν και έπεσε. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος…» σημειώνει.

Μία σειρά από συμπτώσεις που λες και κάθε μία ξεχωριστά ήθελαν να οδηγήσουν στο θάνατο την 36χρονη Τζανετίνα.

«Ο άντρας της ήρθε προ δεκαημέρου στη Νάξο και έπιασε δουλειά. Ήταν να έρθει μαζί με όλη την οικογένεια. Όμως για να κάνουν το χατίρι του 11χρονου γιου τους η Τζανετίνα έμεινε με τα παιδιά στην Αθήνα και θα έρχονταν το Σάββατο (18 Ιουνίου) στο νησί. Η πόρτα ίσως ήταν παραβιασμένη, το κλειδί δεν έμπαινε… και η λύση που σκέφτηκε ήταν να μπει στο σπίτι της από το διπλανό μπαλκόνι…» μας λέει ο συγγενής της.

Πηγή: naxostimes.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr