search-button
cross-out

Ναύπλιο: Σε δίκη ο πατέρας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 13χρονου γιου – Στο νοσοκομείο το παιδί

Για άσκηση σωματικής βίας στον ανήλικο γιο του, συνελήφθη ο 48χρονος πατέρας στο Ναύπλιο. Αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στις 15 Φεβρουαρίου.
Ναύπλιο: Σε δίκη ο πατέρας για τον άγριο ξυλοδαρμό του 13χρονου γιου – Στο νοσοκομείο το παιδί

Όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το λιμεναρχείο Ναυπλίου ενημερώθηκε, τις απογευματινές ώρες του περασμένου Σαββάτου (05.02.2022) από τοπικό αστυνομικό τμήμα, αναφορικά με περιστατικό ξυλοδαρμού ενός 13χρονου, στην περιοχή του λιμανιού της πόλης.

Άμεσα, όργανα του Λιμεναρχείου Ναυπλίου μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν τον 13χρονο με τον 48χρονο πατέρα του και την 7χρονη αδελφή του.

Ο 13χρονος κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας τον πατέρα του, ο οποίος και συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 312 του Ποινικού Κώδικα (σωματική βλάβη αδυνάμων ατόμων).

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, συνοδεία λιμενικού οργάνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, για προληπτικό έλεγχο, ενώ ο 48χρονος πατέρας οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και νωρίτερα τη Δευτέρα (07.02.2022) αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης την επόμενη Τρίτη, 15 του μηνός.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr