search-button
cross-out

Νέα Ιωνία: Τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα του 37χρονου – «Έφαγε» μία από τις τελευταίες σφαίρες

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές για τους «πιστολέρο» της Νέας Ιωνίας. Παράλληλα, αναμένονται και τα εργαστηριακά αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για αποτυπώματα, γενετικό υλικό και άλλα στοιχεία από τα δύο αυτοκίνητα. Το 37χρονο θύμα δεν είχε σχέση με τους δράστες.
Νέα Ιωνία: Τα δραματικά τελευταία δευτερόλεπτα του 37χρονου – «Έφαγε» μία από τις τελευταίες σφαίρες

Πεσμένος στο πάτωμα σε εμβρυακή στάση, προσπαθώντας να καλυφθεί από την βροχή των πυροβολισμών που ξέσπασαν μέσα στο καφέ της Νέας Ιωνίας, ήταν ο άτυχος 37χρονος Αλβανός υδραυλικός, όταν δέχθηκε την μοιραία βολίδα. Η εκτίμηση των στελεχών της Ασφάλειας Αττικής είναι πως το θύμα δέχτηκε μια από τις τελευταίες σφαίρες που έριξαν πίσω τους, προκειμένου να γλυτώσουν, τα μέλη της μίας ομάδας των συμπατριωτών του που ενεπλάκησαν.

Οι δράστες έφτασαν στο καφέ τη οδού Κασταμονής σταδιακά και όχι όλοι μαζί. Σύμφωνα με τις καταθέσεις των μαρτύρων, αλλά όπως προέκυψε και από οπτικό υλικό, πρώτα πήγαν στο κατάστημα τέσσερεις από αυτούς, μετά δύο και τελευταίος ένας μόνος του. Όλα δείχνουν πως οι πρώτοι ήταν η μία ομάδα και οι τρείς που έφτασαν στο σημείο αργότερα, η δεύτερη.

Όλοι τους έκατσαν σε τραπέζι ενός «κλειστού» χώρου του καταστήματος ο οποίος δεν έχει οπτική επαφή με τον υπόλοιπο χώρο, κάτι σαν VIP αίθουσα. Μετά από δέκα λεπτά ακούστηκε άγρια λογομαχία, οι επτά άνδρες βγήκαν στην κεντρική αίθουσα και τουλάχιστον δύο από αυτούς άρχισαν να πυροβολούν. Μέσα σε δευτερόλεπτα τα μέλη της μίας ομάδας υποχώρησαν προς την έξοδο πυροβολώντας πίσω τους και σε αυτό το σημείο φαίνεται πως τραυματίστηκε ο άτυχος 37χρονος, ο οποίος είχε πέσει στο δάπεδο, μπροστά στο τραπέζι που καθόταν, για να προφυλαχτεί. Το τραύμα του αποδείχθηκε στην συνέχεια μοιραίο.

Τα πρώτα στοιχεία για τους αστυνομικούς προκύπτουν από τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα που άφησαν πίσω τους οι δράστες. Και τα δύο είναι ενοικιασμένα στο όνομα Αλβανών, οι οποίοι όμως σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών δεν έχουν σχέση με την φονική συμπλοκή, αλλά πιθανότατα μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες. Παράλληλα, βέβαια αναμένονται και τα εργαστηριακά αποτελέσματα από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για αποτυπώματα, γενετικό υλικό και άλλα στοιχεία από τα δύο αυτοκίνητα.

Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στις ταυτότητες των επτά «πιστολέρο», είναι πως απ΄ ό,τι προκύπτει από την επανεξέταση του Σύρου ιδιοκτήτη του καφέ, κάποιοι από τους δράστες ήταν τακτικοί πελάτες του καταστήματος και μάλιστα κάθονταν πάντα στον συγκεκριμένο κλειστό χώρο.

Ο 37χρονος που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 37χρονος δεν είχε καμία σχέση με τους επτά δράστες της αιματηρής συμπλοκής και χαρακτηρίστηκε ως «παράπλευρη απώλεια» στη «βροχή» των πυροβολισμών.

Αναφορές όσων είδαν την αιματηρή συμπλοκή, τονίζουν πως ο καυγάς τους άρχισε λίγες στιγμές μετά την άφιξή τους στην καφετέρια. Είναι ενδεικτικό ότι ο ένας από τους δράστες έβγαλε το όπλο και άρχισε να πυροβολεί πριν καν φτάσει η σερβιτόρα στο τραπέζι με όσα είχαν παραγγείλει.

Νέα Ιωνία: Με ποινικό παρελθόν οι Αλβανοί που άρχισαν τους πυροβολισμούς

Γνωστοί φαίνεται πως είναι στις Αρχές οι Αλβανοί δράστες που εμπλέκονται στο αιματηρό επεισόδιο στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, έχουν ποινικό παρελθόν, αφού έχουν συλληφθεί ξανά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι Αλβανοί που άρχισαν να πυροβολούν φαίνεται ότι δεν είχαν πρόθεση να ανοίξουν πυρ. Κι αυτό φαίνεται να προκύπτει από το γεγονός ότι διέφυγαν άρον άρον από το σημείο, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους ένα από τα πολυτελή αυτοκίνητα με τα οποία είχαν φτάσει στο σημείο.

Το συγκεκριμένο τζιπ αλλά και τα δύο ακόμη που χρησιμοποίησαν οι 7 Αλβανοί, όπως και τα άλλα δύο, είχαν ενοικιαστεί από εταιρεία. Οι αστυνομικοί, εξετάζοντας τα ονόματα που άφησαν οι δράστες για την ενοικίασή τους κατέληξαν στο ότι δεν πρόκειται γι’ αυτούς, με αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους να συνεχίζονται.

«Η αλβανική μαφία έφερε νέα δεδομένα στη χώρα. Μιλάμε για στυγνούς πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Εχουν συλληφθεί πολλές φορές και κυκλοφορούν ελεύθεροι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας την υπόθεση στον ΣΚΑΪ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. «Φαίνεται πως αυτή η περίπτωση συνδέεται με εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών. Λογομάχησαν, δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν. Η λογομαχία κατέληξε σε πυροβολισμούς. Σίγουρα θα έχουν αφήσει αποτυπώματα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Πώς έγινε η τραγωδία με νεκρό στη Νέα Ιωνία

Οι Αλβανοί έφτασαν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία με τρία πολυτελή αυτοκίνητα. Μπήκαν μαζί στο μαγαζί αλλά ξαφνικά άρχισαν να τσακώνονται με τον καυγά να μεταφέρεται και έξω από το μαγαζί.

Μάλιστα, δεν έμειναν στις φωνές, έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν παρά το γεγονός ότι το μαγαζί ήταν γεμάτο. Μάλιστα, μία από τις σφαίρες βρήκε έναν άνδρα, που ήταν στην καφετέρια και παρακολουθούσε τον αγώνα ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο άτυχος άνδρας, επίσης αλβανικής καταγωγής, διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με τραύματα στην ωμοπλάτη αλλά κατέληξε από αιμορραγία.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει στο Newsbomb.gr κάτοικος της περιοχής, «άκουσα 6 με 7 πυροβολισμούς, πετάχτηκα έξω και είδα κόσμο. Ο χτυπημένος ήταν ξαπλωμένος και μίλησε με μια κοπέλα».

Νέα Ιωνία: Γείτονας μιλάει για τους πυροβολισμούς με νεκρό

Όπως ανέφερε ο κάτοικος της Νέας Ιωνίας, ο δράστης διέφυγε με ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού από το σημείο των πυροβολισμών ενώ το θύμα του είχε τις αισθήσεις του.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Γυναίκα πέθανε αφού κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια σε εστιατόριο – Τα τελευταία λόγια της
Κόσμος

Γυναίκα πέθανε αφού κατανάλωσε δηλητηριασμένα μανιτάρια σε εστιατόριο – Τα τελευταία λόγια της

Πρίγκιπας Λούις: Δείτε την  φωτογραφία γενεθλίων που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον – Σήμερα κλείνει τα έξι
Lifestyle news

Πρίγκιπας Λούις: Δείτε την φωτογραφία γενεθλίων που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον – Σήμερα κλείνει τα έξι

Θεσσαλονίκη: «Ζητώ συγγνώμη για το λάθος που έκανα» λέει η καθαρίστρια που φωτογράφισε 5χρονη σε τουαλέτες νηπιαγωγείου
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Ζητώ συγγνώμη για το λάθος που έκανα» λέει η καθαρίστρια που φωτογράφισε 5χρονη σε τουαλέτες νηπιαγωγείου

Ευρυδίκη  Βαλαβάνη:  Γιατί νιώθει άβολα όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της και γιατί μεγαλώνοντας θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή;
TV Program

Ευρυδίκη  Βαλαβάνη: Γιατί νιώθει άβολα όταν τη ρωτούν για τα προσωπικά της και γιατί μεγαλώνοντας θέλει να προστατεύει την προσωπική της ζωή;

Τάσος Αρνιακός: Οι κοúκλοι οικονομολόγοι γιοι, τα 32 χρόνια γάμου και η πιο δύσκολη ερώτηση της γυναίκας του
Lifestyle news

Τάσος Αρνιακός: Οι κοúκλοι οικονομολόγοι γιοι, τα 32 χρόνια γάμου και η πιο δύσκολη ερώτηση της γυναίκας του

Ψυχοκόρες-Κρυφή συνάντηση Δεσποινιώς και Τάσου
TV Program

Ψυχοκόρες-Κρυφή συνάντηση Δεσποινιώς και Τάσου

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες
Ελλάδα

Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαρύτατες διώξεις για 28 κακουργήματα και πλημμελήματα στους 67 συλληφθέντες

ΜasterChef: Πέντε γεύσεις παγωτών στα χέρια των διαγωνιζόμενων
TV Program

ΜasterChef: Πέντε γεύσεις παγωτών στα χέρια των διαγωνιζόμενων

zinapost.gr