search-button
cross-out

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Ασέλγησε στην 4χρονη κόρη της οικογενειακής του φίλης

Ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, σε δεύτερο βαθμό αφορά σε έναν 55χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται να είχε κακοποιήσει σεξουαλικά ένα ανήλικο κοριτσάκι.
Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Ασέλγησε στην 4χρονη κόρη της οικογενειακής του φίλης

Σύμφωνα με το πρωτοβάθμιο δικαστήριο, ο 55χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της μικρής, ηλικίας – τότε – 4-5 ετών, πριν από περίπου 5-6 χρόνια. Σύμφωνα με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λασιθίου, ο 55χρονος άνδρας φέρεται να εκμεταλλευόταν τις οικογενειακές σχέσεις που διατηρούσε με τη μητέρα του παιδιού, καθώς όταν η τελευταία απουσίαζε, εκείνος πρόσεχε το κοριτσάκι.

Το κορίτσι που φέρεται να έπεσε θύμα ασελγών πράξεων δεν ήταν ηλικίας άνω των 6 ετών.

Ο 55χρονος δικάστηκε και καταδικάστηκε τον Απρίλιο του 2020 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε συνολική ποινή κάθειρξης, κατά συγχώνευση, 14 ετών και 4 μηνών.

Ειδικότερα, η Έδρα τού επέβαλε ποινή 8 ετών για την πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ποινή 8 ετών για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου» κατ’ εξακολούθηση και ποινή 8 ετών για την πράξη του βιασμού. Η συνολική ποινή που του επιβλήθηκε, κατά συγχώνευση, ήταν κάθειρξη 14 ετών και 4 μηνών.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr