search-button
cross-out

Νεαρή έγκυος ξυλοκόπησε άγρια με ρόπαλο τον σύντροφο της -Στο νοσοκομείο ο 29χρονος

Στο νοσοκομείο και η εγκυμονούσα
Νεαρή έγκυος ξυλοκόπησε άγρια με ρόπαλο τον σύντροφο της -Στο νοσοκομείο ο 29χρονος

«Μαύρο» στο ξύλο έκανε έγκυος γυναίκα τον 29χρονο σύντροφο της στην περιοχή της Θερίσσου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν στις 2:00 τα ξημερώματα όταν η τριών μηνών έγκυος 26χρονη γυναίκα πήρε ένα ρόπαλο και τον χτυπούσε με μανία στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια.

Μάλιστα η ένταση της 26χρονης ήταν τέτοια που το περιστατικό σημειώθηκε ακριβώς έξω από το σπίτι τους σε πάροδο στη Θέρισσο.

Διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφθασαν στο σημείο και παρέλαβαν και τους δύο καθώς η εγκυμονούσα παρουσίασε επιπλοκές μετά την ένταση του συμβάντος. Και οι δύο σύντροφοι οδηγήθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.

Ο 29χρονος άνδρας φέρει μώλωπες σε όλο το σώμα από τη σφοδρότητα των χτυπημάτων ωστόσο δεν απαιτήθηκε η νοσηλεία του καθώς τα τραύματα είναι επιφανειακά.

Η 26χρονη, μετά τη νοσηλεία της, συνελήφθη κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή, εξύβριση και νόμο περί όπλων και κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Το Α’ Αστυνομικό Τμήμα διενεργεί τη σχετική προανάκριση ενώ εντός της ημέρας η νεαρή εγκυμονούσα αναμένεται να περάσει από το γραφείο του Εισαγγελέα.

Σημειώνεται τέλος ότι και το ρόπαλο με το οποίο ξυλοκόπησε η 26χρονη τον σύντροφο της κατασχέθηκε.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr