search-button
cross-out

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στέλνουν μήνυμα – «Η αλήθεια έρχεται και θα λάμψει»

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την πολύκροτη υπόθεση με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα, έχουν ήδη σχηματίσει εικόνα και προαναγγέλλουν ραγδαίες εξελίξεις το επόμενο διάστημα…
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στέλνουν μήνυμα – «Η αλήθεια έρχεται και θα λάμψει»

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών τρέχει τη μεγάλη έρευνα για την υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα. Καθημερινά οι αξιωματικοί προσθέτουν νέα στοιχεία στο φάκελο που έχουν ανοίξει και όπως λένε έχουν ήδη σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τα δραματικά γεγονότα. Εμφανίζονται βέβαιοι πως η έρευνα βρίσκεται στην τελική της φάση και πως σύντομα η αλήθεια θα λάμψει. Όπως φαίνεται παρά το χρονικό διάστημα που πέρασε από τους θανάτους των παιδιών όλα όσα έψαχναν έχουν βρεθεί και η κοινή γνώμη αναμένεται σύντομα να μάθει τι συνέβη σε αυτή την πρωτοφανή υπόθεση.

«Είμαστε στην τελική ευθεία. Υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα συμπεράσματα που έχουν εξαχθεί και τις επόμενες ημέρες θα λάμψει η αλήθεια», ανέφεραν στην εφημερίδα Realnews αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της διαλεύκανσης αυτού του μυστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Πλέον, οι τοξικολογικές βρίσκονται στο στάδιο της ανάλυσης, το οποίο – όπως αναφέρεται – περιλαμβάνει δύο φάσεις: «Η πρώτη αφορά στη σύγκριση της δοσολογίας των φαρμάκων που λάμβαναν, βάσει ιατρικών συνταγών, η Τζωρτζίνα, αλλά και η 3,5 ετών Μαλένα, που απεβίωσε τον Ιούλιο του 2019. Η σύγκριση θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί αν η φαρμακευτική αγωγή στα δύο παιδιά δινόταν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών ή αν υπήρξε υπερδολογία φαρμάκων, είτε εσφαλμένη, είτε επί σκοπώ. Η δεύτερη φάση ανάλυσης αφορά στην ενδεχόμενη ύπαρξη δηλητηρίων, μη ανιχνεύσιμων από τις συμβατικές τοξικολογικές εξετάσεις».

Συγκεκριμένα, θα διερευνηθεί από τους ειδικούς η ύπαρξη ουσιών, όπως τα παράγωγα του καλίου, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό, αλλά μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, θα έχουν ξεκάθαρη εικόνα για τον θάνατο τουλάχιστον των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Τζωρτζίνας, εφόσον έχουν πλέον ολοκληρωθεί και αυτά τα στάδια των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει το τελικό στάδιο των ερευνών, το οποίο αφορά στις κλήσεις για κατάθεση από όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση, συμπεριλαμβανομένων και των γονιών των τριών κοριτσιών. Όπως αναφέρεται, «όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για κλιμάκια αστυνομικών που έχουν μεταβεί στην Πάτρα, δεν επιβεβεβαιώνονται, καθώς αστυνομικές πηγές τονίζουν», μιλώντας στην εφημερίδα, «πως όταν και εφόσον χρειαστεί να μεταβούν στην Πάτρα, αυτό θα γίνει κάτω από άκρα μυστικότητα».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr