search-button
cross-out

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι γονείς, ο γάμος και οι άγνωστες εντάσεις – Νέα μαρτυρία προκαλεί συζητήσεις

Άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας στην Πάτρα, λύνει τη σιωπή του για πρώτη φορά και μιλάει για όλα όσα έβλεπε και του έκαναν εντύπωση…
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Οι γονείς, ο γάμος και οι άγνωστες εντάσεις – Νέα μαρτυρία προκαλεί συζητήσεις

Με δηλώσεις του, στον ΑΝΤ1 μιλάει για όλα όσα έγιναν από τη στιγμή που η 33χρονη σήμερα μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, γνωρίστηκε με τον 30χρονο πατέρα. Όπως λέει οι γονείς του, δεν ήθελαν για νύφη τη γυναίκα που έμελλε να γίνει μητέρα των παιδιών του, αφού δεν τους άρεσε ο χαρακτήρας της. «Ήταν πολύ καταπιεστική και έφτανε στο σημείο να εκβιάζει. Εγώ ήξερα για προβλήματα που δημιουργούσε σε προηγούμενες σχέσεις της» λέει και συνεχίζει.

«Ήξερα ότι τσακώνονταν αλλά μετά τους βλέπαμε και πάλι μαζί. Δεν ήθελαν να δείχνουν προς τα έξω αυτά που συνέβαιναν. Εκείνη ήταν ένας περίεργος χαρακτήρας. Αυτάρεσκη και ισχυρογνώμονων» καταλήγει. Πλέον και εκείνος όπως λέει, περιμένει να ολοκληρωθεί η μεγάλη έρευνα, για να μάθει τι συνέβη με τον χαμό των τριών παιδιών. Πώς και γιατί έφυγαν από τη ζωή, χωρίς οι γιατροί να έχουν καταλήξει σε ξεκάθαρα συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου τους.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και μια φίλη της οικογένειας, για τα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια. Και συγκεκριμένα από το 2021 όταν πέθανε η μικρή Ίριδα, στην κούνια του σπιτιού της…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr